Neler Yeni

Yardım Logitech G733 Hayal Kırıklığı

Sethneil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Seth
Herkese merhabalar. Bir konuda bilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum.

Dün kulaklık yükseltmesi yapmak istedim. Mevcut kulaklığım Fujin Pro. Donanım Arşivi YouTubedan görüp almıştım. Bayadır da Logitech G733'e özeniyordum. Herkeste var ve çok şık görünüyor falan. Neyse aldım G733'ü ve nasıl olabilir de ₺5000'lik G733 ₺1600'lik Fujin Pro'dan daha kalitesiz olabilir aklım almıyor. Ayar falan uğraştım Logitech G Hub'dan ama yok. Öyle bir fark var ki sanki G733 ₺1600 değerinde de Fujin Pro 5000 TL değerinde. Ben de mi bir sorun var arkadaşlar anlayamadım.

Yarın iade edicem sanırım. Bu konuda bilen, fikri olan birileri var mıdır?

Sethneil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Seth

Corsair Void Elite önerir misiniz var mıdır kullanan? Yada başka kablosuz kulaklık önerini alabilirim. Biraz araştırdım, G733 88 dB ve 40 mm sürücü çapına sahip. Fujin Pro ise 112 dB ve 50 mm sürücü çapında. Bu iki etken ana kaliteyi belirleyen şeyler sanırım ve G733 her iki anlamda da Fujin Pro'dan düşük. Corsair Void Elite ise 116 dB ve Fujin Pro gibi 50 mm sürücü çapında ve G733'den daha ucuz. Bir de Razer BlachShark V2 Pro var aslında ama 1 tık bütçemi aşıyor. Tavsiyelere sonuna kadar açığım ama lütfen G733'ü namusunuz gibi korumayın arkadaşlar. Kötü olmasa da iyi değil.​

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet

Corsair Void Elite önerir misiniz var mıdır kullanan? Yada başka kablosuz kulaklık önerini alabilirim. Biraz araştırdım, G733 88 dB ve 40 mm sürücü çapına sahip. Fujin Pro ise 112 dB ve 50 mm sürücü çapında. Bu iki etken ana kaliteyi belirleyen şeyler sanırım ve G733 her iki anlamda da Fujin Pro'dan düşük. Corsair Void Elite ise 116 dB ve Fujin Pro gibi 50 mm sürücü çapında ve G733'den daha ucuz. Bir de Razer BlachShark V2 Pro var aslında ama 1 tık bütçemi aşıyor. Tavsiyelere sonuna kadar açığım ama lütfen G733'ü namusunuz gibi korumayın arkadaşlar. Kötü olmasa da iyi değil.​

Hocam günaydın. Sizinkine benzer bi durumu sonodan g535 e geçince yaşadım. Kulaklıklar aynı olmasa da sorun ortak diye tahmin ediyorum, ses yüksekliği. Sesi yüksek olan kulaklık birçok 'eğitimsiz' kulağa daha iyi gelir, bunun üzerine araştırmalar mevcut şimdi kaynak gösteremeyeceğim kusura bakmayın. Size tavsiyem fujin kulaklığın sesini desibel olarak g733 e eş veya yakın bir seviyeye kısın, muhtemelen g733 ün farkını anlayacaksınız ayrıca apo eq ile g733 ün sesini yükselebilirsiniz. G535 te sesi hiç bozmadan (en azından kendim fark edemiyordum, yine belki daha eğitimli bir kulakla fark edilebilir bilmiyorum) +30dB kullanabiliyordum. Sorun şuydu ki bazı uygulamalarda ses tümden parazit oluyordu, win11 e yükselttikten sonra bu sorunu çıkaran uygulamalar arttı ve her oyuna girip çıkarken aç kapa yapmaktan sıkıldım ve saldım, normal ses seviyesine alıştıktan sonra memnun kaldım, ayrıca kulak sağlığı açısından daha iyi. Ha 535 in kronik sorunları mevcut, bunlardan şikayetçiyim ancak bildiğim kadarıyla 733 te böyle durumlar yok. Benim size tavsiyem özetle şu şekilde:

1- Eski kulaklığınızın sesini kısıp kıyaslayın
2- G733 ün sesini yükselterek deneyin, bunu kendiniz sese dikkat ederek kademe kademe yaparsınız (APO EQ)
3- Her iki durumda da G733 ün sesinden memnun kalmazsınız başka bir G733 kullanmayı deneyin, sizdeki ürün sorunlu olabilir
4- Her türlü memnun kalmazsanız, iade mümkünse iade değilse satıp üstüne para koyup upgrade vs düşünebilirsiniz

Üst seviye wireless kulaklık modelleri hakkında fazla bilgim yok sadece kulaklıkları rtings üzerinden inceleyip kıyaslamanızı önerebilirim. Model dışında sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum, sorunuz varsa sorarken beni de etiketleyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom