LOGİTECH G733 LİGHTSPEED 4500 TL MEDİAMARKT

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Struggle Crying GIF - Struggle Crying Man GIFs

Kablosuz kulaklık hayalim vardı ama genel olarak kablosuzlar ses konusunda ve mikrofon konusunda kötü oluyormuş diye almadım.

2 hafta önce mağazadan beyazını 5549a aldım :/

2 hafta önce mağazadan beyazını 5549a aldım :/
Ben de 5 küsüre almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memnun musun hala +sı -si nedir
Çok rahat sesleri de arctis 7 ye göre çok daha iyi ve hafif. Şarj süresinden memnunum 80 saat falan gidiyo haftada bir şarj ediyorum. Mikrofonu her kablosuz kulaklık gibi kötü. Bu fiyat bandında bence rakibi yok

Ben de 5 küsüre almıştım

Çok rahat sesleri de arctis 7 ye göre çok daha iyi ve hafif. Şarj süresinden memnunum 80 saat falan gidiyo haftada bir şarj ediyorum. Mikrofonu her kablosuz kulaklık gibi kötü. Bu fiyat bandında bence rakibi y

Ben de 5 küsüre almıştım

Çok rahat sesleri de arctis 7 ye göre çok daha iyi ve hafif. Şarj süresinden memnunum 80 saat falan gidiyo haftada bir şarj ediyorum. Mikrofonu her kablosuz kulaklık gibi kötü. Bu fiyat bandında bence rakibi yok
Şu an 4500 tl bandında alınır mı bu dostum yani aklımdaki tek soru işareti kablolu kullanılmıyor şarj olmasını beklemeniz lazım deniyor doğru mudur

Şu an 4500 TL bandında alınır mı bu dostum yani aklımdaki tek soru işareti kablolu kullanılmıyor şarj olmasını beklemeniz lazım deniyor doğru mudur
Şarja takıp kullanıyorum ben. Bende öyle bi şey yok. Bu fiyata daha iyi bi kablosuz kulaklık yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,506
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri