Neler Yeni

Logitech G810 Orion Spectrum Tuş Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa Yarar
Instagram
Shacklones
Steam
Shacklones
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var ve bu form daki ilk konum olucak.
2 Yıldır kullandığım G810 Orion Spectrum Klavyem bu aralar bir kaç tuşa basmamazlık yapıyor bazen 2 kere basmak gerekiyor bazende 1 kere basınca 2 3 kere yazıyor ve f7 tuşu renk senkrizasyonu çoğu zaman bozuluyor kafasına göre yanıyor sizce sorun nedir yada ne yapılabilir zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Süleyman Berk
Garantisi devam ediyorsa yollamanı öneririm, driverlarını vb. tekrar kurabilirsin. Logitech'in desteğiyle iletişime geçebilirsin.
Logi Support

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa Yarar
Instagram
Shacklones
Steam
Shacklones
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi devam ediyorsa yollamanı öneririm, driverlarını vb. tekrar kurabilirsin. Logitech'in desteğiyle iletişime geçebilirsin.
Logi Support
Driver olarak baya silip yukledim farkli pc lerde denemedim değişen bişey olmadı kolay yoldan iletişime geçeyim dedim fakat logitech instagram sayfası yok en son care destek dediğiniz gibi teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Süleyman Berk
Driver olarak baya silip yukledim farkli PC lerde denemedim değişen bişey olmadı kolay yoldan iletişime geçeyim dedim fakat logitech instagram sayfası yok en son care destek dediğiniz gibi teşekkürler
Sisteminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama Logitech gibi bir markanın kolay bir şekilde değişmesi beni çok üzdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,401
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom