logitech g920 vs rampage v902

Ne anlatıyon OÇAFSNJAJKFDAKSJH

Adam kıt olmadığı sürece bu yorumdan Logitech'in daha iyi olduğunu anlar ... Anlamadım şimdi sen ne bekliyon herkes adam haklı falan diyip seni mi övecek ya da reaksiyon mu kasıyon? OÇDSJKAKLSŞSGHD Abi çok iyi yaaa
Formda boş konuşmalar yasakya hani ?

Formda boş konuşmalar yasakya hani ?
Hala boş diyor... Knk ben şimdi seni salıyorum sen max 12 yaşındaki velet aklınla "Forumda üyeliğim var ben çok bilgiliyim ?!!?" diyerek kendini yücelt ok?

Hala boş diyor... Knk ben şimdi seni salıyorum sen max 12 yaşındaki velet aklınla "Forumda üyeliğim var ben çok bilgiliyim ?!!?" diyerek kendini yücelt ok?
Olm ben kendime çok bilgiliyim gibisinden mesaj attığımı düşünmüyorum sağdece logitech markasının iyi olduğu sağten bilinmesine rağmen logitech tek atar demenin anlamı yok bu boş konuşmaktan başka bir şey değil. Adam diyor ki rampageten farkı nedir bak soru basit anlamamak zor değil! Yaşım ise 16 gene boş tahmin knk

Olm ben kendime çok bilgiliyim gibisinden mesaj attığımı düşünmüyorum sağdece logitech markasının iyi olduğu sağten bilinmesine rağmen logitech tek atar demenin anlamı yok bu boş konuşmaktan başka bir şey değil. Adam diyor ki rampageten farkı nedir bak soru basit anlamamak zor değil! Yaşım ise 16 gene boş tahmin knk
Logitech markasının daha iyi olduğunu bilmiyor demek ki adam ne diyon ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri