teşekkürler iyiki attın alıcaktım param gidicekti youtubede ballandıra ballandıra anlatıyorlarMouse pad'i bilmiyorum ama mouse alınmaz.
Logitech G102/203 Lightsync mouselarda Mercury sensör kullanılmıyor!
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...forum.donanimarsivi.com
peki küçük mü orata boylardamı ben yine böyle internetten almışyım küçük çıktı yanılmak istemem fps oyunları oynuyorumMouse olarak katar pro almanı öneririm. Mouse pad alınır. Bende kullanıyorum gayet iyi.
bence qck+ var. 45x40 o biraz daha küçüktür.peki küçük mü orata boylardamı ben yine böyle internetten almışyım küçük çıktı yanılmak istemem fps oyunları oynuyorum
Ben bu mouseyi 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bence alınırmerhaba ben internetten alıcam kısıtlamalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum bu mouse ve muse pad alınır mı mouse pad küçük mü bilmiyorum media marktan alıcam
pause pad 119 TL
mouse 159 TL
Birçok kez yere düşürmeme rağmen hiç sorun yaşamadımmerhaba ben internetten alıcam kısıtlamalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum bu mouse ve muse pad alınır mı mouse pad küçük mü bilmiyorum media marktan alıcam
pause pad 119 TL
mouse 159 TL
119 lu olanı alıcam küçük değildir aralarında çok fazla fiyat farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
itopyadan satın aldımÇok daha ucuz.Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Olmaz.itopyadan satın aldım
sorun olur mu