Neler Yeni

Logitech Mousepad Kaymıyor

whiterose

80+ Bronze
Logitech G300S aldığımda kutu içeriğinde Logitech mousepad ile birlikte gelmişti, yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum ama bugün fark ettim ki mousepad kaymıyor. Daha doğrusu mouse'un üzerinde olan yüzeyin kayganlığı gitmiş ama mousepadin diğer çevrelerinde sorun yok. Elimde yedek 8 yıl önce aldığım steelseries vardı ona geçtim ve hala yağ gibi akıyor. Logitech mousepadlerde kronik bir sorun mu bu?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Logitech G300S aldığımda kutu içeriğinde Logitech mousepad ile birlikte gelmişti, yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum ama bugün fark ettim ki mousepad kaymıyor. Daha doğrusu mouse'un üzerinde olan yüzeyin kayganlığı gitmiş ama mousepadin diğer çevrelerinde sorun yok. Elimde yedek 8 yıl önce aldığım steelseries vardı ona geçtim ve hala yağ gibi akıyor. Logitech mousepadlerde kronik bir sorun mu bu?
Belki yapıldığı malzemeden ötürü olabilir. Veya logitech bakın biz farenin yanında mousepad veriyoruz demiş olamak için içine dandik bir şey koymuş olabilir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay Çakıcı
Mousepad değiştirmeni öneririm. Nedeni ise logitech gerçekten güzel ekipmanlar yapan bir şirket , hatta bana göre en iyi şirket (fiyatlandırma dışında). Gerek malzeme kaliteleri olsun , G Hub yazılımı olsun , gerek ekipmanlarının işlevi , dayanıklılığı olsun. Fakat mousepadleri kaliteli olmasına rağmen bir süre sonra çok kirleniyor ve kir mousepadden çıkmıyor, mousepadin altındaki plasktik tutma yetkisini kaybediyor. Bir süreden kastım 6-7 ay gibi bir sürede. Bu arada 5-6 kere logitech mousepad almışımdır , 40-50tlye aldığım için 6-7 ayda bir değiştirmek bana pek koymuyor fakat uzun ömürlü olmasını istiyorsan logitechin mousepadlerinden uzak durmanı öneririm.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Reis ben kullanmasam bişe demicemde nasıl kaymıyor özellikle g300s ile beraber çok güzel kayıyor ysni başka farelerde denemedim belki seninkinin kumaşını kötü yapmışlardır.

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis ben kullanmasam bişe demicemde nasıl kaymıyor özellikle g300s ile beraber çok güzel kayıyor ysni başka farelerde denemedim belki seninkinin kumaşını kötü yapmışlardır.
bu forumdaki insanların okuma güçlüğü olduğunu düşünüyorum ben artık

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
bu forumdaki insanların okuma güçlüğü olduğunu düşünüyorum ben artık
da kankam maus pad lan bu kronik sorun ne alaka :p Hem hiç yıkamadıysan olabilir yani sen istersen 1000 liralık maus pad al hiç yıkama yine 5-6 ay sonra altı kayar 3 ay sonra üstü falan değişir yıkaman önemli çok zor değil altı üstü alcaksın mauspedi sabuna elinle ovaliyacan sonra durula ve kurut kullan

Top Bottom