Neler Yeni

Logitech Pebble Keys 2 (K380S) İnceleme

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Merhaba arkadaşlar. Bu klavyeyi alırken pek fazla inceleme görememiştim. Ondan dolayı yazmak istedim. Öncelikle kendi klavye kullanımımdan bahsedeyim. Uzun bir süre A4Tech klavyesi kullandım. Yaklaşık 15 yıldır felan o klavyeyi kullanıyorum ve ben masaüstü bilgisayar kullanmayı seven bir insanım. Laptopları hiçbir zaman sevmedim ve ilgimi çekmedi. Ancak işim gereği laptopum var ve çift ekran kullanıyorum. Çift ekran kullanmamdan dolayı laptopun dibine girmeden çalışmam gerekiyor. Ancak böyle de yazı yazarken çok sıkıntı yaşıyordum. Kablosuz ve taşınabilir bir klavye almam gerekiyordu. Mx keys ler çok pahalı olmasa kesinlikle onları alırdım. Ancak fiyatları bunun 3.5 katı olduğu için bunu klavyeyi tercih ettim.

İlk izlenim

Klavyenin küçük olduğunu biliyordum ancak beklediğim de küçük geldi. İlk 2-3 saat yazmakta çok güçlük çektim ancak aynı günün akşamı gayet iyi yazabilir seviyeye geldim. Klavye gayet şık ve minik. Tuşları çok güzel hissettiriyor. Hele bir de alışınca yazmak keyifli hale geliyor.

beklentimi kesinlikle karşıladı açıkçası. Mx Keys e 3.5k vermektense 1000 liraya gayet güzel bir klavye aldığımı düşünüyorum. Masada yer kaplamıyor ve alıştıktan sonra yazması da gayet keyifli. O yüzden öneririm

Eksi yönüne gelirsek ben fazla küçük klavye kullanmadım ondan dolayı biraz zorlanıyorum. Ayrıca numpadi olan klavye tercih ederdim ancak masam küçük ve böyle bir şey almak daha uygun geldi. klavyenin sağında bulunan ü-i-ve silme tuşlarına basmak yerine bazen başka tuşlara bastığım oluyor. ancak zamanla daha da alışacağımı düşünüyorum.
1731349543518.png

Top Bottom