Neler Yeni

Logitech Pro X mi Cloud Alpha S mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Serbes
Bütçe
1400
logitech pro x ve hyperx cloud alpha s arasında kaldım 2si de incelemelerde baya iyi duruyordu. Siz hangisini önerirsiniz veya max 1400 tl ye kadar önerebileceğiniz başka kulaklık var mı?

T.P.G.

80+ Titanium
logitech pro x ve hyperx cloud alpha s arasında kaldım 2si de incelemelerde baya iyi duruyordu. Siz hangisini önerirsiniz veya max 1400 TL ye kadar önerebileceğiniz başka kulaklık var mı?
Besleyebilecek bir ses kartınız varsa Arctis Prime öneririm, ciddi ciddi Hi-Fi ses verebilen kaliteli bir kulaklık SS'den beklediğimin aksine. Arctis Pro sürücüleri var, Pro X mi Alpha S mi derseniz Pro X. ROG Delta düşebiliyor 1300 1200 liraya onu da alabilirsiniz o da Pro X ve Alpha S'ten daha iyi.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Delta Core ya da onun wireless modelini öneririm 2'sinden de iyi olacaktır. Cloud Alpha S Cloud Alpha'nın ses kartlı hali ve ona rağmen çok fazla olumsuz yoruma sahip. Pro X ise Delta kadar iyi bir performansa sahip değil.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
ben Pro X aldım yakın zamanda şu an kullanıyorum çok memnun kaldığımı söyleyemicem eğer 1 kez daha kulaklık alacak olursam bir kulaklığa bu kadar para vermem 300tl en fazla verir geçerim
+sı : İyi bir yazılımı olması
+si : Ses seviyesi çok yüksek değil
Uzun sürede kulak çevresini terletip ağrıtıyor
Ses kasmada işe yarıyor müzik dinlemede çöp seviyede
Kablosu dolanıyor şuan kurtaramıyorum kablo dolandı kendi kendine

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Besleyebilecek bir ses kartınız varsa Arctis Prime öneririm, ciddi ciddi Hi-Fi ses verebilen kaliteli bir kulaklık SS'den beklediğimin aksine. Arctis Pro sürücüleri var, Pro X mi Alpha S mi derseniz Pro X. ROG Delta düşebiliyor 1300 1200 liraya onu da alabilirsiniz o da Pro X ve Alpha S'ten daha iyi.
Sen, sen! Krdş yorumumu çalmasana.
Arctis Prime gerçekten iyi mi?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben Pro X aldım yakın zamanda şu an kullanıyorum çok memnun kaldığımı söyleyemicem eğer 1 kez daha kulaklık alacak olursam bir kulaklığa bu kadar para vermem 300tl en fazla verir geçerim
+sı : İyi bir yazılımı olması
+si : Ses seviyesi çok yüksek değil
Uzun sürede kulak çevresini terletip ağrıtıyor
Ses kasmada işe yarıyor müzik dinlemede çöp seviyede
Kablosu dolanıyor şuan kurtaramıyorum kablo dolandı kendi kendine
Bu kulak ağrıtma mevzusu kulaktan kulağa değişiyor herhalde, 12 saate varan kullanımlar yapıyorum 0 ağrı.
Ses kasmada ve müzik anlamında cidden güzel.
Kablosu bende dolanmıyor, büyük ihtimal kulaklığı koyarken döndürüyorsunuz alırken döndürüyorsunuz o yüzden dolanıyor.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Benim mesajım daha üstte 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis Pro sürücüsü var işte, besleyebilirsen iyi besleyemezsen kötü. Ama onu besleyene kadar gider Delta-Delta S alırsın. Elinde varsa iyi bir ses kartı/AMP alabilir.
Onu besleyebilecek ses kartı fiyatını ekleyince zaten direk Rog Delta 7.1 alabiliyoruz 🤣

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Bu kulak ağrıtma mevzusu kulaktan kulağa değişiyor herhalde, 12 saate varan kullanımlar yapıyorum 0 ağrı.
Ses kasmada ve müzik anlamında cidden güzel.
Kablosu bende dolanmıyor, büyük ihtimal kulaklığı koyarken döndürüyorsunuz alırken döndürüyorsunuz o yüzden dolanıyor.
müzik için hangi ayarları kullanıyorsunuz atar mısınız

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
benim özellikle sol kulak 1 saat içinde ağrıyor

T.P.G.

80+ Titanium
@JATDAV aslında 32 Ohm yani çok bir şey değil fakat jack girişli bir kulaklık ve o fiyatta rakipleri var Delta-Delta S gibi hem ses kartlı hem de onun gibi Hi-Fi (hatta Delta S MQA destekli) destekli. Yani 800 900 olsa alınırdı ama 1400TL vermem şu an elimde iyi bir DAC+AMP yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,496
Üyeler
169,571
Son üye
kartalim2551
Top Bottom