Neler Yeni

Logitech x pro wireless kulaklık ses sorunu

Hakan45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan aşkıner
Ürünü araştırıp aldım ve ses olarak çok kısık bir sesi var ne yaptım ettim hiçbir şey değişmedi araştırdım Türkçe kaynaklarda bir şey bulamadım yabancı kaynaklara baktım ve orada da bu sorundan muzdarip çok kişi var ama sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olur musunız eğer kullanan arkadaşlar varsa ya da benim gibi sorunu olup çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkürler

Hakan45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan aşkıner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eq dan hepsini en tepeye çekip dener misin.
Hocam denedim ama hiçbir şey farketmiyor ses sonda hem kulaklık hem PC den ama daha açılsın istiyor oyunda sesler çok kısık olarak geliyor

LynFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Toklar
programından ses ayarları paylaşıyorlar onları dene düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu programından

Ekler

• dsadsafsafsa.PNG
    dsadsafsafsa.PNG
    370.2 KB · Hit: 38

Hakan45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan aşkıner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.1 falan açık olabilir mi? Açıksa kapatın.
Hocam 7.1 olarak bir seçenek sunmuyor ghub da DTS olarak var ama onu açtım mı daha da boğuluyor ses çözemedim gitti hocam ya

programından ses ayarları paylaşıyorlar onları dene düzelir

bu programından
Aynen hocam ghub son versiyonunu kurdum oradan da ne yaptıysam olmadı inan morallerim bozuldu valla ya

LynFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Toklar
Hocam 7.1 olarak bir seçenek sunmuyor ghub da DTS olarak var ama onu açtım mı daha da boğuluyor ses çözemedim gitti hocam ya

Aynen hocam ghub son versiyonunu kurdum oradan da ne yaptıysam olmadı inan morallerim bozuldu valla ya
bekle ben sana söyleyeceğim şidmi

LynFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Toklar
programda sol köşede 3 çizgiye tıkla topluluğa bas aşağıya doğru kaydır son kullanılan ekolayzer ayarları diye şerit var sol en köşeden tümünü görüntüle yap en çok abone olanlardan indir kullan

mikrofon ayarlarınıda aynı şekilde yap verim alırsın benimkide x kablolu modeli ayarlamaları yapınca düzgün çalıştı :D

Silinsin

80+ Silver
programda sol köşede 3 çizgiye tıkla topluluğa bas aşağıya doğru kaydır son kullanılan ekolayzer ayarları diye şerit var sol en köşeden tümünü görüntüle yap en çok abone olanlardan indir kullan

mikrofon ayarlarınıda aynı şekilde yap verim alırsın benimkide x kablolu modeli ayarlamaları yapınca düzgün çalıştı :D
Hocam bende de x wired var sesi zaten çok yüksek bassdan kulaklık zıplıyor hatta eqdan başa verirseniz :D

Hakan45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan aşkıner
Deniyorum hemen
Hocam bende de x wired var sesi zaten çok yüksek bassdan kulaklık zıplıyor hatta eqdan başa verirseniz :D

Deniyorum ama internete bağlı değilsiniz diyor ama interbetim var ve oturum da açıyorum anlamadım gitti

LynFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Toklar
Deniyorum hemen

Deniyorum ama internete bağlı değilsiniz diyor ama interbetim var ve oturum da açıyorum anlamadım gitti
program çökmüştür arada yapıyor kapa aç

Hakan45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan aşkıner
program çökmüştür arada yapıyor kapa aç
Yaptım hocam sorun hal aynı indrilemiyor diyor programı kaldırıp tekrar kuruyorum bakalım

Aynı sorun hocam değişen bir şey yok malesef

Son düzenleme:
Top Bottom