Logitech Z313 Alınır mı ?

hocam bu çok hoşuma gitti ama sizde bi bakın isterseniz
ses kalitesi bir panasoniz philips in yanına yaklaşamaz hocam goldmaster marka ben olsam bu paralara almam anca televizyon için alınırsa belki

ses kalitesi bir panasoniz philips in yanına yaklaşamaz hocam goldmaster marka ben olsam bu paralara almam anca televizyon için alınırsa belki
alınmaz mı diyorsunuz yani ? bizim kuzen teyp li istemiyor pek içime sinmiyor böyle diyo. logitech in güzel bi sistemini bulsam bu civarlarda güzel olucak aslında ama .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıldır acaba ? birde mersinden bursaya ne kadar sürede ulaşır yolda bozulur mu ?​

Son düzenleme:
Saticidan videosunu istedim atti ama ses ve bass az gibi geldi sony mhc rv 50 nin. Telefondan kaynakli olabilirmi yada baska bi problemi olabilirmi. Orijinal hoparlorleri subwooferli

Saticidan videosunu istedim atti ama ses ve bass az gibi geldi sony mhc rv 50 nin. Telefondan kaynakli olabilirmi yada baska bi problemi olabilirmi. Orijinal hoparlorleri subwooferli
telefondan bağlamışsa ses seviyeside bas seviyeside az gelecektir hocam kargoda bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri