Neler Yeni

Logo nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Arkadaşlar bir dükkan açacağım ve bunun için bir logo lazim nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok öğrenebilecek veya yapıp bana atabilecek birisi varmı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnsanlar bu işten para kazanıyor, bu işi yapıyor. Sadece logo değil tüm işler için öğrenebilecek veya yapabilecek yazmak çok doğru değil. Öğrenip yapabilirsiniz ya da iyi bir şey istiyorsanız ücreti dahilinde yardım alabilirsiniz.)

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanlar bu işten para kazanıyor, bu işi yapıyor. Sadece logo değil tüm işler için öğrenebilecek veya yapabilecek yazmak çok doğru değil. Öğrenip yapabilirsiniz ya da iyi bir şey istiyorsanız ücreti dahilinde yardım alabilirsiniz.)
Öğretebilecek yazdım yanlış gelmiş bende ücretli yapıldığını biliyorum ama bu işlere yeni başlamış birisi varsa elini isindirmak ve bana destek olmak için yardım eder diye düşündüm

B0ra

80+ Bronze
Bionluk sitesine girip ücreti karşılığında logo yaptırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
burak
Adobe İllustrator ile yapılıyor genelde. İnternetten eğitimini almalısınız.

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
Canva ile amatör bir şeyler yapabilirsin. Profesyonel bir şey istiyorsan da maalesef ücretsiz yapmaz kimse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
50 liraya az çok güzel birşeyler yaptırabilirsin kimsenin ücretsiz yapacağını sanmam ya da internetten birkaç video izle oradan iki taktik kapıp kendin yapmaya çalış

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar bir dükkan açacağım ve bunun için bir logo lazim nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok öğrenebilecek veya yapıp bana atabilecek birisi varmı
Ben bu işten para kazanıyorum. Bedava yapmasını bekleme kiminse (profesyonel ve özgün logo). İsterseniz konuşabilirz para karşılığında ise.

Canva ile birşeyler çıkarırsın ortaya amatör isen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bionluk sitesine girip ücreti karşılığında logo yaptırabilirsiniz.
Beni etiketlesene oglm sdfsa

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Alıyorsun fırçayı eline. Ve bir kutu boya ve Tabelaya çiziyorsun bir şekil. Ha, mağazan sana! Mı? O zaman Paint3d ile veya Paint Net ile sanal olarak çiziyorsun ve PNG olarak kayıt ediyorsun.

Snipez

80+
Logoyu dükkan için kullanacaksınız işinizi şansa bırakmayın derim, en önemli etkenlerden birisi reklam olacak ve burada logo payı büyük. Ücreti dahilinde kurumsal çok güzel logolar yaptırabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
ben tüm logolarımı canva üzerinden yapıyorum deneyebilirsin

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Adobe İllustrator ya da Adobe PSD ile yapabilirsin ama programları bilmediğin için aklındakini yapman zor olur, biraz emek harcaman gerekecek ya da ücret karşılığı yaptıracaksın.

Top Bottom