Logo Yarışması ( Ödüllü )

aizey

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhabalar arkadaşlar. Aizey ile ilgili en iyi logoyu yapan kişiye 100 ₺ ödül vereceğim. Yarışma 3 gün devam edecek. 26.09.2022 Saat 00.00 da yarışma sonlanacak. 1. olan kişiye fast ile ödemesi anında yapılacak. Troll serbest sorun değil. Ama kaliteli bir iş çıkarsa kullanılacak logo. Tasarım tamamen size ait. Logo "Aizey" nicki ile olacak. Yazı da olabilir beni temsil eden simge de olabilir. İçeriğin özgün olması çok önemli.

Şartlar;
En az 10 katılım.

Son düzenleme:
Güzel bir etkinlik aslında ama saatlerce logo üzerinde çalışmam 100tl için açıkçası. Elinde minimum 10 logo olacak. Daha çok için çıkarlı bir iş bir yarışmadan yana. Bilemedim.

yarışma diyem para diyem 10 logoyu 100liraya yaptıram:pepega:

İnternette biraz araştırma yaparak bu konu hakkında satış yapan siteler üzerinden beğendiğiniz tasarımcılardan hizmet alabilirsiniz. Böylece işlerini beğendiğiniz birinden aldığınız için "kaliteli bir iş çıkarsa kullanacağım" diye bir derdiniz de olmaz. 10 logo tasarımına karşılık 100 lira vermek insanların emeğiyle dalga geçmekten başka bir şey değil. İnsanları 100 lira için yarıştırmaya gerek yok.

Güzel bir etkinlik aslında ama saatlerce logo üzerinde çalışmam 100tl için açıkçası. Elinde minimum 10 logo olacak. Daha çok için çıkarlı bir iş bir yarışmadan yana. Bilemedim.
Aslında kendi tarafınızdan baktığınız zaman haklısınız ama öyle olmuyor. Amacım etkinlik yapmak ve kaliteli bir iş çıktığında da kişiyi ödüllendirmek. 10 logoyu ne yapayım :D Şuan ki logomdan memnunum. Kullanacak olsam her platromda ayrı ayrı logo kullanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarışma diyem para diyem 10 logoyu 100liraya yaptıram:pepega:
eheheheh

Aslında kendi tarafınızdan baktığınız zaman haklısınız ama öyle olmuyor. Amacım etkinlik yapmak ve kaliteli bir iş çıktığında da kişiyi ödüllendirmek. 10 logoyu ne yapayım :D Şuan ki logomdan memnunum. Kullanacak olsam her platromda ayrı ayrı logo kullanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eheheheh
Bahsettiğim konu 10 logo yaptırman değil. Başvurduğun süreç bence doğru değil.

İnternette biraz araştırma yaparak bu konu hakkında satış yapan siteler üzerinden beğendiğiniz tasarımcılardan hizmet alabilirsiniz. Böylece işlerini beğendiğiniz birinden aldığınız için "kaliteli bir iş çıkarsa kullanacağım" diye bir derdiniz de olmaz. 10 logo tasarımına karşılık 100 lira vermek insanların emeğiyle dalga geçmekten başka bir şey değil. İnsanları 100 lira için yarıştırmaya gerek yok.
Yapmamak size kalmış :) Eğer ki tasarım yapmayı biliyorsanız ve kendinize güveniyorasanız özgüvenli olup katılabilirsiniz. Sanırsam pek anlamıyorsunuz yada anlıyorsanız da KALİTELİ BİR İÇERİK çıkarabileceğinize inanmıyorsunuz. Şahsen biri çıkıp valorant da beni bo3 de yenebilene 100 TL yada her hangi bir miktar dese çıkar paşa paşa kapışırım. Çünkü iyiyim. Özgüvenim var ve kendime güveniyorum. Ek olarakta grafikerim var. Bunlar da grafikerime yaptırdığım tasarımlardan bir kaç tanesi. Amacım etkinlik yapmak.

Ekler

• aizeykapak2.png
    aizeykapak2.png
    268.8 KB · Hit: 59
  • logo.png
    logo.png
    109.3 KB · Hit: 60
  • logoo.png
    logoo.png
    1 MB · Hit: 56
  • thumb2aizey.jpg
    thumb2aizey.jpg
    556 KB · Hit: 58
  • w-raze.png
    w-raze.png
    1.7 MB · Hit: 60
Yapmamak size kalmış :) Eğer ki tasarım yapmayı biliyorsanız ve kendinize güveniyorasanız özgüvenli olup katılabilirsiniz. Sanırsam pek anlamıyorsunuz yada anlıyorsanız da KALİTELİ BİR İÇERİK çıkarabileceğinize inanmıyorsunuz. Şahsen biri çıkıp valorant da beni bo3 de yenebilene 100 TL yada her hangi bir miktar dese çıkar paşa paşa kapışırım. Çünkü iyiyim. Özgüvenim var ve kendime güveniyorum. Ek olarakta grafikerim var. Bunlar da grafikerime yaptırdığım tasarımlardan bir kaç tanesi. Amacım etkinlik yapmak.
TR'de 3 yıl grafik tasarımcı olarak çalışmış biri olarak ve şu an yurtdışında illustratör olarak çalışan biri olarak söyleyeyim o halde. Kaliteli bir içerik çıkaracağını inanan bir kişi o içeriği 100 lira gibi komik bir miktara sunmaz. Yaşınız genç muhtemelen bu teklife ancak işe yeni girişmiş genç arkadaşlarımız cevap verebilir o da tecrübe olsun diye. Ama gençler de artık daha bilinçli emek nedir nasıl sömürülür çok iyi biliyorlar. 100 liraya oyun oynamakla iş yapmak aynı şey değil. Sektör hakkında bilginiz olmadan insanların emeğiyle oynamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Kaliteli bir logo istiyorsanız bu tarz yollara başvurmazsınız zaten. Burada 10 kişiyi 100 lira için yarıştır daha sonra işin içine beğenmeme durumunda da hepsini eli boş çevirip emeklerini yok say. Konuya da varsa logoyu yapacak genç bir kardeşim görsün de bilinçlensin diye yazıyorum. Ki çoğu benden daha çok bilinçli yazmama gerek bile yoktu.

TR'de 3 yıl grafik tasarımcı olarak çalışmış biri olarak ve şu an yurtdışında illustratör olarak çalışan biri olarak söyleyeyim o halde. Kaliteli bir içerik çıkaracağını inanan bir kişi o içeriği 100 lira gibi komik bir miktara sunmaz. Yaşınız genç muhtemelen bu teklife ancak işe yeni girişmiş genç arkadaşlarımız cevap verebilir o da tecrübe olsun diye. Ama gençler de artık daha bilinçli emek nedir nasıl sömürülür çok iyi biliyorlar. 100 liraya oyun oynamakla iş yapmak aynı şey değil. Sektör hakkında bilginiz olmadan insanların emeğiyle oynamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Kaliteli bir logo istiyorsanız bu tarz yollara başvurmazsınız zaten. Burada 10 kişiyi 100 lira için yarıştır daha sonra işin içine beğenmeme durumunda da hepsini eli boş çevirip emeklerini yok say. Konuya da varsa logoyu yapacak genç bir kardeşim görsün de bilinçlensin diye yazıyorum.
Görüşünüze saygı duyuyorum tabii. Benim şuanlık için belirttiğim fiyat bu. Amacım etkinlik olması. Bende isterim 1000 ₺ 2000 ₺ vermeyi.

Geri