fps sabitle düzelir bencelol oynarken anlık işlemci kullanımım yükseliyor ve fps drop yaşıyorum Küçük mesela kullanımlar 21 32 iken 21 42 oluyor drop yiyorum diyer oyunlarda zaten drop yiyorum gereksiz bir şekilde sistem 1.5 aylık
RTX 3050
İ3 12100F
Sistemimde genel bi sıkıntı var gibi. 1.5 aylık itopyadan almıştım. bütün testleri yaptım sistemdeki parçalarda hiç bir şeyde arıza çıkmadı ama mesela bi fortnite pubg de filan felaket FPS Drop yiyorum gpu kullanımı düşüyor ve işlemci kullanımımda çok yüksekfps sabitle düzelir bence
darboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil bence bi format at dene olmazsa garantiye gönder onlar çözsünSistemimde genel bi sıkıntı var gibi. 1.5 aylık itopyadan almıştım. bütün testleri yaptım sistemdeki parçalarda hiç bir şeyde arıza çıkmadı ama mesela bi fortnite PUBG de filan felaket FPS Drop yiyorum gpu kullanımı düşüyor ve işlemci kullanımımda çok yüksek
İşte orası çok garip oluyor sistemde hiç bir sıkıntı yokken sorun yaşıyorumdarboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil
Sisteme 4 defa format attım bütün her şey denendi haftaya filan göndermeyi düşünüyorumdarboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil bence bi format at dene olmazsa garantiye gönder onlar çözsün
Evet yüksek ve nihaide denememe rağmen aynıGüç planı yüksek performansta mı?
Hocam sorunu çözebilirdini mi cevaplar ve bilgi verirseniz sevinirim ben de aynı dertle cebelleşiyorumEvet yüksek ve nihaide denememe rağmen aynı