Neler Yeni

Lol anlık işlemci kullanımı yükselme ve drop sorunu

invy

80+ Bronze
lol oynarken anlık işlemci kullanımım yükseliyor ve fps drop yaşıyorum Küçük mesela kullanımlar 21 32 iken 21 42 oluyor drop yiyorum diyer oyunlarda zaten drop yiyorum gereksiz bir şekilde sistem 1.5 aylık

RTX 3050
İ3 12100F

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
lol oynarken anlık işlemci kullanımım yükseliyor ve fps drop yaşıyorum Küçük mesela kullanımlar 21 32 iken 21 42 oluyor drop yiyorum diyer oyunlarda zaten drop yiyorum gereksiz bir şekilde sistem 1.5 aylık

RTX 3050
İ3 12100F

fps sabitle düzelir bence

invy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps sabitle düzelir bence
Sistemimde genel bi sıkıntı var gibi. 1.5 aylık itopyadan almıştım. bütün testleri yaptım sistemdeki parçalarda hiç bir şeyde arıza çıkmadı ama mesela bi fortnite pubg de filan felaket FPS Drop yiyorum gpu kullanımı düşüyor ve işlemci kullanımımda çok yüksek

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
Sistemimde genel bi sıkıntı var gibi. 1.5 aylık itopyadan almıştım. bütün testleri yaptım sistemdeki parçalarda hiç bir şeyde arıza çıkmadı ama mesela bi fortnite PUBG de filan felaket FPS Drop yiyorum gpu kullanımı düşüyor ve işlemci kullanımımda çok yüksek
darboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil bence bi format at dene olmazsa garantiye gönder onlar çözsün

invy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil
İşte orası çok garip oluyor sistemde hiç bir sıkıntı yokken sorun yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

darboğaz gibi duruyo soyledıklerın ama darboğaz yapacak bi sistem de değil bence bi format at dene olmazsa garantiye gönder onlar çözsün
Sisteme 4 defa format attım bütün her şey denendi haftaya filan göndermeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Top Bottom