Neler Yeni

Lol aşırı düşük fps sorunu

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Asus x505bp br019 laptopum var
Özellikleri:
AMD a9 9420 işlemci
Radeon r5 m420 ekran kartı
4gb ram

Daha önceden çok iyi oynuyordum hiç bir fps donma takılma yoktu Bi anda bi şeyler oldu şu an tam ekranda 10 fpsten yukarı çıkmıyor oyunu pencereliye alınca 40-50 fps oluyor dediğim gibi eskiden normaldi nedeni bilen varsa lütfen yardım edin

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Özellikleri:
AMD a9 9420 işlemci
4gb ram

Daha önceden çok iyi oynuyordum hiç bir fps donma takılma yoktu Bi anda bi şeyler oldu şu an tam ekranda 10 fpsten yukarı çıkmıyor oyunu pencereliye alınca 40-50 fps oluyor dediğim gibi eskiden normaldi nedeni bilen varsa lütfen yardım edin
dostum laptopun bakımını yaptınmı bende de aynı sorun vardı actım içini tertemiz yaptım fanını peteklerini vs. termal macunlarını yeniledim cihaza temiz bi format attım 30-40 fps alırken temizlik sonrası 80-110 fps leri gördüm

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Özellikleri:
AMD a9 9420 işlemci
4gb ram

laptopun bakımı yap. ve lolde böyle sıkıntılar yaşıyan çok kişi var

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum laptopun bakımını yaptınmı bende de aynı sorun vardı actım içini tertemiz yaptım fanını peteklerini vs. termal macunlarını yeniledim cihaza temiz bi format attım 30-40 fps alırken temizlik sonrası 80-110 fps leri gördüm
Bunları yapıcak kadar bilgisayar bilgim yok, bilgisayarcıya götürsem yapar mı ve ne kadar ücrete yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Bunları yapıcak kadar bilgisayar bilgim yok, bilgisayarcıya götürsem yapar mı ve ne kadar ücrete yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
kankam hiç bilmiyorum ama tahminim 50-100 alır biraz el becerin varsa sende yapabilirsin youtube da videolar var ordan bakabilirsin bende ilk defa yaptım 30-40 tl ye termal macun aldım o da tek kullanımlık değil baya bi kullanırım

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
dostum merhaba tekrar geldim laptopun bakımını yaptırdım macunları yeniledim ama sorun devam ediyor

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
dostum merhaba tekrar geldim laptopun bakımını yaptırdım macunları yeniledim ama sorun devam ediyor
driverlarını güncellemeyi deneyebilirsin dostum, veya güncelse eski bir ekran kartı driver'ına dönmeyi deneyebilirsin. hangi ayarlarda oynuyorsun lolü?

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
driverlarını güncellemeyi deneyebilirsin dostum, veya güncelse eski bir ekran kartı driver'ına dönmeyi deneyebilirsin. hangi ayarlarda oynuyorsun lolü?
her şey en düşük çözünürlük 1366x768 driverlar güncel

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
her şey en düşük çözünürlük 1366x768 driverlar güncel
ekran kartı driverını lolde yüksek fps aldığın bir dönemdeki drivera güncellemeyi dener misin? bu da çözüm olmazsa bir format at derim

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
ekran kartı driverını lolde yüksek fps aldığın bir dönemdeki drivera güncellemeyi dener misin? bu da çözüm olmazsa bir format at derim
Saatler sonra tekrar merhaba driverı bi önceki sürüme düşürdüm ve oyunu silip yükledim artık hangisinden kaynaklandı bilmiyorum ama problem çözüldü ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Cem
muhtemelen driver'dandır, iyi oyunlar.

Top Bottom