Neler Yeni

lol de kötü olmaya başladım

keremogtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem öğüt
geçen yaza oranla oyun bilgisi olarak baya geliştim adc mainim ama şu sıralar performasım çok düştü baya kötü oynuyorum misal lane i son 30 oyundur kazanamıyorum neyi yanlış yaptığım hakkında bir fikrim yok bazen kötü/tilt support geliyor bazen gayet iyi support geliyor ama ben taşıyamıyorum. Kendimi mekanik olarak zayıf buluyorum nasıl gelişebilirim ve korkak oynuyorum biraz, özgüvenli değilim oyunda. bu arada lynxçerezden falan maç analizlerini izliyorum ve uygulamaya çalışıyorum gold 4 üm. Napmam gerekli lolde iyi olanlar cevaplarsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Techno08

80+ Gold
Biraz ara verebilir başka oyunlara yönelebilirsin

Tre-x

80+ Silver
full aram oyna bence

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
geçen yaza oranla oyun bilgisi olarak baya geliştim adc mainim ama şu sıralar performasım çok düştü baya kötü oynuyorum misal lane i son 30 oyundur kazanamıyorum neyi yanlış yaptığım hakkında bir fikrim yok bazen kötü/tilt support geliyor bazen gayet iyi support geliyor ama ben taşıyamıyorum. Kendimi mekanik olarak zayıf buluyorum nasıl gelişebilirim ve korkak oynuyorum biraz, özgüvenli değilim oyunda. bu arada lynxçerezden falan maç analizlerini izliyorum ve uygulamaya çalışıyorum gold 4 üm. Napmam gerekli lolde iyi olanlar cevaplarsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Mekanik antremanlaro yap kite last hit macro hareketler movement lar gibi

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
valla bendede öyle oldu.ooo kadar ugraştım ama geçen gün yone ile derecelide 0 26 gittim o.O2

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Oyuna ara ver işe yarıyor 8 yıllık lol geçmişinden tavsiye veya adc yerine farklı rolllerde takıl biraz sonra geri dönersin.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Adc oynamiyin bu kadar basit. Herşeyden tek yiyosunuz zaten. Dövüşçü ezergeçer tarzı herolar oynayın. Illaoi darius renekton gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom