J JToL 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 81 Reaksiyon skoru 25 2 Temmuz 2020 #1 Oynarken oyun ortalarında birden minyonlara kulelere falan düz vuruş atamıyorum ve maçım mahvoluyor. Nasıl düzeltirim?
Oynarken oyun ortalarında birden minyonlara kulelere falan düz vuruş atamıyorum ve maçım mahvoluyor. Nasıl düzeltirim?
White_Recon 80+ Bronze Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 1,187 Reaksiyon skoru 818 3 Temmuz 2020 #2 JToL yazmış: Oynarken oyun ortalarında birden minyonlara kulelere falan düz vuruş atamıyorum ve maçım mahvoluyor. Nasıl düzeltirim? Devamı için tıklayın... ESC yaptıktan sonra "Sadece şampiyonları hedefle" diye bir seçenek var, ondan olabilir. O da olmazsa tüm ayarları "Varsayılanlara dön" seçeneğiyle sıfırlayın ve kalanını kerndinize göre ayarlayın.
JToL yazmış: Oynarken oyun ortalarında birden minyonlara kulelere falan düz vuruş atamıyorum ve maçım mahvoluyor. Nasıl düzeltirim? Devamı için tıklayın... ESC yaptıktan sonra "Sadece şampiyonları hedefle" diye bir seçenek var, ondan olabilir. O da olmazsa tüm ayarları "Varsayılanlara dön" seçeneğiyle sıfırlayın ve kalanını kerndinize göre ayarlayın.