- En İyi Cevap
- 99
Dahası
MuteLOL'deki gıcık oyuncular hakkında düşünceleriniz ( sürekli küfür edenler oyundan çıkanlar feed yapmaya çalışanlar)
MuteLOL'deki gıcık oyuncular hakkında düşünceleriniz ( sürekli küfür edenler oyundan çıkanlar feed yapmaya çalışanlar)
1. yüzyıldan beri. (Şuan forum yılına göre 6. yüzyıldayız 6. ay yani)Kaç yüzyıldır öyle
Oyundan çıkıp takımı zor durumda bırakanlar için ne yapalım?
bot pre girip feedlemeleriLOL'deki gıcık oyuncular hakkında düşünceleriniz ( sürekli küfür edenler oyundan çıkanlar feed yapmaya çalışanlar)
Onların analarına sövebilirsin.Oyundan çıkıp takımı zor durumda bırakanlar için ne yapalım?
O tarz kişiler gelmemesi için dua etmekten başka çaren yok gibi. Bir de oyunu bitakabilirsin tabiOyundan çıkıp takımı zor durumda bırakanlar için ne yapalım?
Küfür pek tercih ettiğim bir davranış değil.Onların analarına sövebilirsin.
Bu üzdü beO tarz kişiler gelmemesi için dua etmekten başka çaren yok gibi. Bir de oyunu bitakabilirsin tabi
gerçekleşmeyecek bir şey söyliyecem rapor edip ban yemelerini beklemekOyundan çıkıp takımı zor durumda bırakanlar için ne yapalım?
Bir süre oyun yasağı yeseler yine iyi olur 1 günlük mesela en azından.gerçekleşmeyecek bir şey söyliyecem rapor edip ban yemelerini beklemek
2sıkıntı varBir süre oyun yasağı yeseler yine iyi olur 1 günlük mesela en azından.
Ornn'a nerf gelmesin o da yeter. Benim Insta pp'm bile aynı ayrıcaEvrende kadim yasalarla belirli iki şey.
1) Ornn' a kostüm gelmemesi.
2) @Mehmet Yılmaz' ın profil fotosunu değiştirmemesi.