Aynı **** laciverti. İkisinde de çok ciddi kanser kitle var. West sunucusunda elo boost kol geziyor. TR'de oynamayı beceremeyip küfür edenler kol geziyor. Seçim senin ben olsam West seçerim TR'ye göre her türlü daha iyidir.LoL başlicam TR EU Arasında Kaldım Aralarında fark varmi tavsiyeniz
Eğer internetiniz iyiyse EU WEST' e geçin. Kitle ve yetenek açısından West daha iyi.LoL başlicam TR EU Arasında Kaldım Aralarında fark varmi tavsiyeniz
EU West mi saygılı TR de Masterım smurf kasayım diye weste geçmiştim herhangi bir türkle karşılaşıp selam verirsen oh again turks f**k yourself ape diye flamelemeye başlıyorlarEU Westte saygı var. Adamlar sen nereye uyarı atarsan oraya dikkatli gidiyor. TR gibi saygısız, burnunun dikine giden insanlar yok.
Westte oynadım, derecelide oynadım.
Ha bu arada Whatsapp sohbeti gibi tr sunucularıKesinlikle Eu West Sunucusunda başla , defalarca Türkiye Sunucularında oynamayı denedim ama nafile. Şimdi iki sunucuda da toxic dediğimiz oyuncu tipleri var fakat bu durum Türkiye Sunucularında daha fazla ve rapor sistemi Eu West Sunucularında daha iyi çalışıyor. Bugüne kadar kaç tane rapor geri bildirimi aldığımı hatırlamıyorum fakat benim sana önerim lole başlamaman git başka bir oyuna başla kafan rahat olur
Teşekkürler yorumlarınız icinAynı **** laciverti. İkisinde de çok ciddi kanser kitle var. West sunucusunda elo boost kol geziyor. TR'de oynamayı beceremeyip küfür edenler kol geziyor. Seçim senin ben olsam West seçerim TR'ye göre her türlü daha iyidir.
TeşekkürlerHa bu arada Whatsapp sohbeti gibi tr sunucuları
Genel yorum başlama.Teşekkürler yorumlarınız icin
Selamlama kanka sende. Ben hiç yaşamadım.EU West mi saygılı TR de Masterım smurf kasayım diye weste geçmiştim herhangi bir türkle karşılaşıp selam verirsen oh again turks f**k yourself ape diye flamelemeye başlıyorlar