- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,494
illoi öyle kolay olsaydı herkes gumusde kalmazdı knk
Illoli ile elmasa kadar çıktım xD
Gayet kolay çar, zor değil.
illoi öyle kolay olsaydı herkes gumusde kalmazdı knk
o kadar kolay değil senden fazla illoi oynamışımdır hiç bir hero 5v1taşıma garantisi veremezIlloli ile elmasa kadar çıktım xD
Gayet kolay çar, zor değil.
o kadar kolay değil senden fazla illoi oynamışımdır hiç bir hero 5v1taşıma garantisi veremez
Pantheon çok kolay ve çok opYeni oyuncuyum master yi falan iyi oynadığımı düşünüyorum 7500 mavi öz var hangi karakter alıyım
Senin gibilerin bana faydası DOKUNAMAZ zaten bu arada tilt olmayınca iyi oynadığını falan mı sanıyorsun.ligin düşükse yapabileceğim bir şey yok![]()
oyunu kanserler yuzunden bıraktım zaten iyikide bırakmışım sustur all yetmiyor gidip feedliyorlarIlloli'yi azcık oynayıp kavrasan doğru yerde doğru hamle ile 2V1, 5V1 atabiliyorsun.
Tabi garanti değil ama 5V1 girersem en az 2 kişi ölür.
Senin gibilerin bana faydası DOKUNAMAZ zaten bu arada tilt olmayınca iyi oynadığını falan mı sanıyorsun.
Zaten LOL oynamıyorum çoktan bıraktım sizin gibi insanları boş yere tilt etmeye çalışan insanların olduğu yerde durulmaz.
ben bir şey demedim ama sen tilt olmaya hazırsınZaten LOL oynamıyorum çoktan bıraktım sizin gibi insanları boş yere tilt etmeye çalışan insanların olduğu yerde durulmaz.
Yoo boş insanların olduğu yerde duramıyorum sadece öyle bi hastalığım varben bir şey demedim ama sen tilt olmaya hazırsın![]()
Yoo boş insanların olduğu yerde duramıyorum sadece öyle bi hastalığım var![]()