Lol irelia hızlı q atma

Berkay0

80+
Reaksiyon skoru
190
Top Lane mainim neredeyse her şampiyonu oynuyorum ama irelia oynuyorum genelde çok hoşuma gidiyor hero. Videolarda falan görüyorum millet çat çat q atıyo ben o kadar hızlı atamıyorum bunun bir taktiği var mıdır yardımcı olursanız sevinirim

Öyle bir şey yok herkes aynı hızda atıyor.
Size öyle geliyordur.

Hızlıca imleci getirdikleri için ve el çabukluğu olduğu için öyle gözüküyor alışsan sende öyle atarsın.

Top Lane mainim neredeyse her şampiyonu oynuyorum ama irelia oynuyorum genelde çok hoşuma gidiyor hero. Videolarda falan görüyorum millet çat çat q atıyo ben o kadar hızlı atamıyorum bunun bir taktiği var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Kamerayı serbest bırak yani sen kendi mousenle kamerayı kullan öle daha hızlı oluyor istersen dene

Yasuo'nun e sinde bir olay vardı e attıktan sonra boş bir yere tıkladığında daha hızlı gidiyordu.
İrelia Q sunda var mıdır bilmiyorum dene bi bence.

Bu biraz göz hızı ile alakalı.
Pratik bir aklınız olması lazım.
Adam ile savaşırken onun yeteneklerini dodgelayacak şekilde hangi minyona atlamanız gerek pratik ve seri şekilde düşünmelisin.

Bu biraz göz hızı ile alakalı.
Pratik bir aklınız olması lazım.
Adam ile savaşırken onun yeteneklerini dodgelayacak şekilde hangi minyona atlamanız gerek pratik ve seri şekilde düşünmelisin.
Evet orası varda q atarken duraklayarak gidiyor ama yukarda yazdıgım taktıkle duraklamadan çok seri gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle kullanıyorum biraz hızlanıyor ama youtuberlar gibi falan olmuyor
O zaman klavyedendir adamlar lol için hayvan gibi klavye kullanıyorlar

İrelia main olarak söylüyorum ki ;
Yaptıkça alışıyorsun E' side aynı şekilde. Yani belli bir taktiği yok yetenek ve pratik.

1 saniyede 5 tane minyon alınıyor çok iyi skill.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,769
Üyeler
192,496
Son üye
Celalcan
Geri