Top Lane mainim neredeyse her şampiyonu oynuyorum ama irelia oynuyorum genelde çok hoşuma gidiyor hero. Videolarda falan görüyorum millet çat çat q atıyo ben o kadar hızlı atamıyorum bunun bir taktiği var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Kamerayı serbest bırak yani sen kendi mousenle kamerayı kullan öle daha hızlı oluyor istersen deneTop Lane mainim neredeyse her şampiyonu oynuyorum ama irelia oynuyorum genelde çok hoşuma gidiyor hero. Videolarda falan görüyorum millet çat çat q atıyo ben o kadar hızlı atamıyorum bunun bir taktiği var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Öyle kullanıyorum biraz hızlanıyor ama youtuberlar gibi falan olmuyorKamerayı serbest bırak yani sen kendi mousenle kamerayı kullan öle daha hızlı oluyor istersen dene
Evet orası varda q atarken duraklayarak gidiyor ama yukarda yazdıgım taktıkle duraklamadan çok seri gidiyorBu biraz göz hızı ile alakalı.
Pratik bir aklınız olması lazım.
Adam ile savaşırken onun yeteneklerini dodgelayacak şekilde hangi minyona atlamanız gerek pratik ve seri şekilde düşünmelisin.
O zaman klavyedendir adamlar lol için hayvan gibi klavye kullanıyorlarÖyle kullanıyorum biraz hızlanıyor ama youtuberlar gibi falan olmuyor