bro yeni başlamışsın karakter öneriyoruz basit hala kindred soruyorsunkhazix + volibear mı khazix + 4800 mavi özlük başka bi jungle mı yoksa kindred + 3150 lik bi karakter mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıralı seçim boşuna yok herhalde
al 0 10 oynarsın ne diyimbro yeni başlamışsın karakter öneriyoruz basit hala kindred soruyorsun
oyun bilgim ortalamaKha'zix önerirdim fakat mekaniklerin ve oynu bilgin pek yoksa kayn daha iyi bir tercih olacaktır jg dönme açısından vb.
Voli ile earlyde domine edebilirsin fakat latede adc eritirse taşıman zorlaşır kayn daha iyi bir tercih bence.khazix + volibear mı khazix + 4800 mavi özlük başka bi jungle mı yoksa kindred + 3150 lik bi karakter mi
sıralı seçim boşuna yok herhalde
Olabilir ama ben yine de önce kayn oynamanın tarafındayım.oyun bilgim ortalama
başlayalı oldu birazbro yeni başlamışsın karakter öneriyoruz basit hala kindred soruyorsun
al 0 10 oynarsın ne diyim
kaynım var zaten denedim karşısına master geldiği an gg oluyoVoli ile earlyde domine edebilirsin fakat latede adc eritirse taşıman zorlaşır kayn daha iyi bir tercih bence.
Olabilir ama ben yine de önce kayn oynamanın tarafındayım.
ne kadar mesela 2 yıl oynayıp match up ve rün bilmeyen adamlar var piyasadabaşlayalı oldu biraz
aklıma yeni geldi iyi karakterOlaf al basit ve güçlü .
Olafın basit olduğu doğru fakat dönme biçimi nerede gank atması bilinmesi gereken bir karakter bir yanlış gank ile oyunu bitebiliyor bir iki video izlersen anlayabilirsin mantığını.Olaf al basit ve güçlü .
aklıma yeni geldi iyi karakter
Her karakter için geçerli o.Olafın basit olduğu doğru fakat dönme biçimi nerede gank atması bilinmesi gereken bir karakter bir yanlış gank ile oyunu bitebiliyor bir iki video izlersen anlayabilirsin mantığını.