Neler Yeni

lol kasma sorununa çözüm arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yağız
Arkadaşlar yakın zamanda pc me format atıp windows 11 e yükselttim , lolü indirip oynamaya çalıştığımda anlık sık kasmalar meydana geliyor nasıl çözebilirim? ayrıca pc m de rainbow six siege yüklü ve gayet iyi oynayabiliyuorum 130-135 fps arası net değerler alabiliyorum ve kasma bir kere bile olmadı
sistemim : 16 gb ram
10. nesil intel i7
gtx 1650
windows 11
pc markası modeli : monster abra A5 V15.6

win 11 ile alakalı olabilir . Win 10 sürümünde 1.5 yıla kadar lol oynadım herhangi bir drop ve oyundan atma vs yaşamadım . Ama son 1 ay lolde fps 100 civarı olmasına rağmen takıla takıla oynattırıyor. Oyuna çık gir yapınca kendine geliyor . Bazen çık gir yapmama rağmen sorun belli bir süre sonra aynı maç tekrar devam ediyor . Win 11 geçtiğimden beri bu durumu yaşıyorum . Apu sistem kullanıyorum bu arada .

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Talha Güleryüz
Win 11 de var sadece sıkıntı

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
AhmetYSF
Bu sorun bende de var oyunun ayarlarından DX 9 modunu tercih et açtım düzeldi ama FPS düşüşü oldu biraz isterseniz deneyebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

win 11 ile alakalı olabilir . Win 10 sürümünde 1.5 yıla kadar lol oynadım herhangi bir drop ve oyundan atma vs yaşamadım . Ama son 1 ay lolde fps 100 civarı olmasına rağmen takıla takıla oynattırıyor. Oyuna çık gir yapınca kendine geliyor . Bazen çık gir yapmama rağmen sorun belli bir süre sonra aynı maç tekrar devam ediyor . Win 11 geçtiğimden beri bu durumu yaşıyorum . Apu sistem kullanıyorum bu arada .
Sizinkinin gibiydi bende de ama Windows 10 dada böyle oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,179
Üyeler
167,935
Son üye
Burak Erkin
Top Bottom