LoL öğrenmek zor mudur?

Hocam sağdan soldan çok duyuyorum bir çok arkadaşım da oynuyor haliyle indirip öğreneyim dedim bende. Oyun başlayalı birkaç dakika olmuş adamları nasıl kızdırdıysam artık, bana nasıl küfürler saydırıyorlar. Oyunu sil sen oynama diyorlar. Q tuşuna hatalı basmışım sanırım sebebi bende anlamadım( o nasıl Q **** saydırdılar maç boyu). Dedim anlaşılan kitlesi beni kanser edecek sildim direk. Şuan Dota 2 deniyorum güzel gibi ama karışık. Uzun lafın kısası kitlesi kanser bir oyun benim gözlemlediğim kadarıyla öğretecek arkadaş vs varsa güzel olabilir..

Hocam sağdan soldan çok duyuyorum bir çok arkadaşım da oynuyor haliyle indirip öğreneyim dedim bende. Oyun başlayalı birkaç dakika olmuş adamları nasıl kızdırdıysam artık, bana nasıl küfürler saydırıyorlar. Oyunu sil sen oynama diyorlar. Q tuşuna hatalı basmışım sanırım sebebi bende anlamadım(ne işe yarar bilmem o nasıl Q **** saydırdılar maç boyu). Dedim anlaşılan kitlesi beni kanser edecek sildim direk. Şuan Dota 2 deniyorum güzel gibi ama karışık. Uzun lafın kısası kitlesi kanser bir oyun benim gözlemlediğim kadarıyla öğretecek arkadaş vs varsa güzel olabilir..
10-15 level olup öğrenene kadar botlara karşı oynamak en mantıklısı aslında

10-15 level olup öğrenene kadar botlara karşı oynamak en mantıklısı aslında
zaten botlarla girmiştim kimsenin oyununu bozmamak için. tüm takımlar bot olacak sanıyordum ama öyle değilmiş bizim takım gerçek oyunculardı. oyunu sildikten sonra öğrendim herkesi bot yapmayı:LOL:

Dostlar 3 yıldır mobile legends oynuyordum pc aldığım için bıraktım. Hikayeli oyunlar oynuyorum Rdr 2 - Ac Valhalla tarzı. Fakat bazen çıkıp 2 el lol atmak geliyor içimden ( mobile legends böyle canım sıkıldığı zamanlar işime yarıyordu ) Ne kadar sürer öğrenmem ?
Başlama diyenleri boşver. Nerede sorsan oynayan herkes başlama der. Ama neden bırakamıyorsun dersen kalıyorlar öyle . Küfür fazla kullanmadığın sürece ve kullananı susturduğun sürece sıkıntı yok. Rank kasarım diyorsan düzgü rehber yapan insanların videolarını izle. Ama Benden tecrübe eden birisi olarak tavsiye güzelce öğrenip Altın ligine kadar çıkarsan bir arkadaşın olmadan girme . Goldların yarısı oynayamıyor. Ve aşırı kanser

Geri