Küfür mevzusu baya azaldı şuanda. Küfür eden nadir geliyor oyunlarıma, report ediyorum 1 gün olmadan ban yiyorlar. Ama genel olarak oynanmaz. 2-3 haftadır oynamıyorum gayet mutluyum.oynanmaz. şampiyon acmak zor. surekli kufur var. bir oyun 30dk sürüyor yani birakamiyorsun oyunu aileyle tartisabilirsin. iyi hos oyun ama her tarafı sikinti işte önermiyoruz
sıklıkla banlanmaya başladı oyuncular en ufak şeyde uyarı geliyoroynanmaz. şampiyon acmak zor. surekli kufur var. bir oyun 30dk sürüyor yani birakamiyorsun oyunu aileyle tartisabilirsin. iyi hos oyun ama her tarafı sikinti işte önermiyoruz
Knk tr de olduğundan emin misinKüfür mevzusu baya azaldı şuanda. Küfür eden nadir geliyor oyunlarıma, report ediyorum 1 gün olmadan ban yiyorlar. Ama genel olarak oynanmaz. 2-3 haftadır oynamıyorum gayet mutluyum.
Evet?Knk tr de olduğundan emin misin
Tek başına oynayacaksın hiç girme derimLoL oynamak istiyorum sizce oynanır mı? Uzun zaman sonra oynamak istiyorum. Sizce oynanır mı?
Elo farketmiyo herkes sövüyo çünkü hala benim maçlardaEvet?
baya sansli olmalisin benim oyuna hep geliyorlar. ozellikle kufurlu nickler bile geliyor. suan urf var ama normal oyun her oyunda kufur yersin. en ufak hatanda sovmeye baslarlar. dimond elo yazmissin onda zaten 1 mac arama bile 20 dk surer bir oyuna giremen bazen 30dk surerEvet?
Yani olabilir benim denk geldiğim bu şekilde.baya sansli olmalisin benim oyuna hep geliyorlar. ozellikle kufurlu nickler bile geliyor. suan urf var ama normal oyun her oyunda kufur yersin. en ufak hatanda sovmeye baslarlar