LoL Rank Kasma

ZootHii

80+
Reaksiyon skoru
24
Lol de sanırım gümüş ve altın en zor rank kasılan yer insanalar çocuk falan garip hareketler dönüyor oyunda iyi olan biri var mı beraberce şu gümüşten çıkalım

TR'de çoluk çocuğun boş boş feedlemesi ve flame yapmasından dolayı West'e geçme kararı aldım.İlk başta çok zorlandım ama şuan kasmaya devam ediyorum.TR Serveri baş ağrıtırr. :mad::mad:

Kardeşim silver den kurtulmanın tek yolu chati kapatıp full focus oynamak chattekilerle konuşup tartışırsan inan baş olmaz.Ayrıca taşıma potansiyeli yüksek olan meta herolarına da sıksık bakmanı öneririm

Bırakmasaydım Oynardım be hocam Ama mallesef yeni bir sayfa açtım

iyiforumlar :D

Kardeşim silver den kurtulmanın tek yolu chati kapatıp full focus oynamak chattekilerle konuşup tartışırsan inan baş olmaz.Ayrıca taşıma potansiyeli yüksek olan meta herolarına da sıksık bakmanı öneririm

Sorun şu daha dün oyunda adam dk 8 de 0 8 oynuyordu ya bazen diyorum insan bu kadar beyin yoksunu olamaz

Sorun şu daha dün oyunda adam dk 8 de 0 8 oynuyordu ya bazen diyorum insan bu kadar beyin yoksunu olamaz
İşte o yüzden oyuna odaklan feederlara kafayi takarsan zor bu iş.Neyse bunuda taşıycaz diyip motive et kendini yoksa baş olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,784
Üyeler
197,043
Son üye
hones77
Geri