- Bütçe
- 3000
ne öldürür ne güldürür.ama oynarsın rahat.
Teşekkürler YouTube’dan testlerine baktımda ara ara ufak yükseltmelerle sanırım adam edebilirim değil mi sizce? Hazır sistemlere yetişemiyoruz zaten maalesefYaaaaani düşükte oynatır ufaktan
Bütçen varsa önce ssd ram işlemci kart olarak ilerlesinTeşekkürler YouTube’dan testlerine baktımda ara ara ufak yükseltmelerle sanırım adam edebilirim değil mi sizce? Hazır sistemlere yetişemiyoruz zaten maalesef
Siz pazarlık yapın ve sistemi test etmeden almayınız.
rahat oynarsın sıkıntı çıkarmaz bende daha düşük bir kasa var ben bile valoda 100 üstü fps alıyorum sabit olarak lolde de orta ayarlar 120 üstü alıyorum
fiyatta biraz indirmeye çalışın amarahat oynarsın sıkıntı çıkarmaz bende daha düşük bir kasa var ben bile valoda 100 üstü fps alıyorum sabit olarak lolde de orta ayarlar 120 üstü alıyorum
Hocam ne testi yapmamı önerirsiniz pek hakim değilim deSiz pazarlık yapın ve sistemi test etmeden almayınız.
Furmak ve ardından aida 64 testi 10 dakika yapsanız işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ne durumda ? Bilgisayar kapanacak mı ? Kontrol etmiş olursunuz. Sıcaklık değerleri yüksek ise satıcıdan termal macun yenilemesini talep ediniz.Hocam ne testi yapmamı önerirsiniz pek hakim değilim de