Valorant rankin nedir?Lol ve valorant hesabım ne kadar eder?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
alma gibi bir amacım yok nakit ihtiyacından satıyorum isteyen alır isteyen almaz ben değerini sordum0 TL
Ne kadar güven sağlarsan sağla, ne kadar mail, şifre versen de hesabı 1 saat içerisinde geri alabiliyorsun. Bu durumda kimse para vermez.
LoL'ü bilmem de Valorant için ;
Aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın. Yatırdığın miktar 4k ise, max 2k'ya satarsın, o da zor.
Geri nasıl alabiliyorlar hocam ?0 TL
Ne kadar güven sağlarsan sağla, ne kadar mail, şifre versen de hesabı 1 saat içerisinde geri alabiliyorsun. Bu durumda kimse para vermez.
Aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın. Yatırdığın miktar 4k ise, max 2k'ya satarsın, o da zor.
Valo hesabın için kaç düşünürsünalma gibi bir amacım yok nakit ihtiyacından satıyorum isteyen alır isteyen almaz ben değerini sordum
Kanka Gamermarkt uzerinden satin al bi hesap, satan kisi geri alsin bak nasil kapisina ilamsiz icra takibi kagidi geliyor ve sonra pasa pasa oduyor. Gidip dandik yerlerden satin alirsan calarlar tabii ki cunku karsinda biri olmuyor.0 TL
ayn ben alıp satıyorum gecen aldıgım hesaptan adam gerialıcam ilk mil herşeyi bende ddedi geri aldı sonra destek yazdım pasa pasa verdı hesabı geri keslinlikle ordan baska yerden almaKanka Gamermarkt uzerinden satin al bi hesap, satan kisi geri alsin bak nasil kapisina ilamsiz icra takibi kagidi geliyor ve sonra pasa pasa oduyor. Gidip dandik yerlerden satin alirsan calarlar tabii ki cunku karsinda biri olmuyor.
Hesabımı unuttum / çaldırdım v.b bir çok yardım talebi ile adım adım ilerleyerek alabiliyorlar.Geri nasıl alabiliyorlar hocam ?