LoL+Valorant hesabım ne kadar eder?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,546
Lol ve valorant hesabım ne kadar eder?

Screenshot_2.png
Screenshot_1.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

0 TL
Ne kadar güven sağlarsan sağla, ne kadar mail, şifre versen de hesabı 1 saat içerisinde geri alabiliyorsun. Bu durumda kimse para vermez.
LoL'ü bilmem de Valorant için ;
Aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın. Yatırdığın miktar 4k ise, max 2k'ya satarsın, o da zor.

0 TL
Ne kadar güven sağlarsan sağla, ne kadar mail, şifre versen de hesabı 1 saat içerisinde geri alabiliyorsun. Bu durumda kimse para vermez.
Aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın. Yatırdığın miktar 4k ise, max 2k'ya satarsın, o da zor.
alma gibi bir amacım yok nakit ihtiyacından satıyorum isteyen alır isteyen almaz ben değerini sordum

0 TL
Geri nasıl alabiliyorlar hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alma gibi bir amacım yok nakit ihtiyacından satıyorum isteyen alır isteyen almaz ben değerini sordum
Valo hesabın için kaç düşünürsün

0 TL
Kanka Gamermarkt uzerinden satin al bi hesap, satan kisi geri alsin bak nasil kapisina ilamsiz icra takibi kagidi geliyor ve sonra pasa pasa oduyor. Gidip dandik yerlerden satin alirsan calarlar tabii ki cunku karsinda biri olmuyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valo hesabın için kaç düşünürsün
hocam valo lol toplu satcam ikisi birbirine bağlı oldugu icin

Kanka Gamermarkt uzerinden satin al bi hesap, satan kisi geri alsin bak nasil kapisina ilamsiz icra takibi kagidi geliyor ve sonra pasa pasa oduyor. Gidip dandik yerlerden satin alirsan calarlar tabii ki cunku karsinda biri olmuyor.
ayn ben alıp satıyorum gecen aldıgım hesaptan adam gerialıcam ilk mil herşeyi bende ddedi geri aldı sonra destek yazdım pasa pasa verdı hesabı geri keslinlikle ordan baska yerden alma

Hesabımı unuttum / çaldırdım v.b bir çok yardım talebi ile adım adım ilerleyerek alabiliyorlar.
1 - 2 Yıl önce arkadaşıma verdiğim epic hesabını yaklaşık 1 - 2 saat içerisinde geri aldım.

Yakın çevrene uygundan okutursan 3-5 eder yoksa para bile vermezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,722
Üyeler
184,487
Son üye
ryuen
Geri