Neler Yeni

LoL Warwick Build support

CLAYOX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
CLAYOX
Arkadaşlar öncelikle selam LoL'e başladıgımdan beri Warwick oynuyorum artık WW benim canımdan bir parçassı gibi oldu LoL'de Build için durmadan YouTube kanallarından Build'lere bakar kenara not alırdım. Kullandıgım Build elayja kanalında Q ile 2300 vuran WW Build'i idi (nashor un dişi aşırı büyük sopa lich boğan rabadonun şapkası mejainin ruiyerini hiçlik değneiği gölge alevi) bunu kullanıyorum arkadaşlarla maça girdiğimde rakibe 40k WW attı onunla teke tek girdiğimde hiçbir şey yapamadım o can çalma Build'i yapmış maç sonu lobisine gittim ve bana iki tane Build önerdi fakat doğru düzgün not aldım diyemem fakat bırakıyorum gene (1: Mahvolmuş ayakkabı haşmetli haydar üçlü kuvvet zauna ya da onun yerine kara balta omurhga kıran Hydra hız kesen (2: bakır-çinko çizme haşmetli Hidra omurga krıan Mahvolmuş Kralın Kılıcı üçlü kuvvet kara balta) bunları önerdi ondan sonra ilk elimi girdim onun verdiği 1. Build cok işe yaradı fakat ondan sonraki maçlarda sıcp batırdım diğer Build'i denedim o hepten kötü idi. Oyunu iyi oynarım fkat tarihim boyunca ilk berbat oyunlarımı bu zamanlar gördüm artık elajyanın Build'i iş yapmaz oldu eğer WW oynayan bir arkadaş gelirseki buraya Build önermesini istiyorum jg oyuncusuyum fakat midde dolaşmaya bayılıyorum AP ya da can çalma üzerine isityorum şimdiden teşekkür ederim herkese.

Top Bottom