Neler Yeni

LoL Yeni İtem Mevzusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
arkadaşlar itemler geleli belki bir hafta oldu ama ben alışamadım ben alışamıyorum ben anlamıyorum ya
ilk günümü anlatıyım size oyuna girdim oyuna başlıcam doran kılıcı arıyorum lan bakıyorum yok bi baktım yamuk yumuk hançer gibi bir şey in ismini doran kılıcı yapmışlar
neyse pantheon oynuyorum kendisi mainim klasik itemleri çıkmaya başladım bir adet ölümün dansı aldım can çalma için lan bakıyorum itemde can çalma yok ben her aldığım itemi baştanmı okuyacağım ya şu ihtişamlı itemlerden bahsetmiyorum bile görünmez yapan draktar vayne yapan nişancı itemi daha neler neler ya zırh deşme kasayım dedim %106 zırh deşme oldu bilader %30 zırh deşme veren itemmi olur kasmasın o zaman adam zırh yetenek hızıda ayrı bir saçmalık ilk çıkardıklarında yetenek hızı almak için bir şeylerden feda etmeniz gerekecek dediler yok öyle bişey hepsi veriyor yani anlıyacağınız ben bu durumdan çok mağdurum

kha zix,kayn,zed,talon,riven,garen gibi şampiyonlardan tek yemekten sıkıldım

sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
blitz indir ilk başlarda çok işe yarıyor. yeni itemleri prof oyuncuların kullandıklarına göre senkronize etmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,378
Üyeler
163,487
Son üye
Çiftçi99
Top Bottom