I ImDhyroth 80+ Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 74 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Yiğit Bugün, 14:25 #1 ne kadar iyi oynarsam oynayayım s- veya daha üstü alamıyorum.mesela bu maçta a+ verdi.sebebini ve nasıl alıcağımı söyleyebilir misiniz Ekler Ekran görüntüsü 2024-12-15 142052.png 574.3 KB · Hit: 10
ne kadar iyi oynarsam oynayayım s- veya daha üstü alamıyorum.mesela bu maçta a+ verdi.sebebini ve nasıl alıcağımı söyleyebilir misiniz
kutluyasayan 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 689 Dahası Reaksiyon skoru 240 Konum İmparator Antep İsim Kutlu Bugün, 14:32 #2 ImDhyroth yazmış: ne kadar iyi oynarsam oynayayım s- veya daha üstü alamıyorum.mesela bu maçta a+ verdi.sebebini ve nasıl alıcağımı söyleyebilir misiniz Devamı için tıklayın... Mesela bu maçta hasarın ne kadar farmın biraz az kalmış
ImDhyroth yazmış: ne kadar iyi oynarsam oynayayım s- veya daha üstü alamıyorum.mesela bu maçta a+ verdi.sebebini ve nasıl alıcağımı söyleyebilir misiniz Devamı için tıklayın... Mesela bu maçta hasarın ne kadar farmın biraz az kalmış