Neler Yeni

LOLDE CEZA YEDİM YARDIM EDERMİSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sefa Eren Özdin

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Efecan
gold elodayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

afk kalmam yani internet gitmezse yada elektrik gitmezse trollememde hard oynamaya çalışıyorum
Herkesin chatini susturup ss lerle anlaşmak inan daha kolay oluyor ki önceden lol böyle değildi şimdi her şeyi işaretliyerek anlaşabiliyorsun her şeyi eklediler yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sefa Eren Özdin
O zaman chatten küfür, hakaret etmezsen susturma yemezsin.
benim korkum susturma değil ki hesap kapanır diye korkuyorum e tabi susturmada yemek istemem zaten bi hata ettim bundan sonra chati direk ekranın dışına kaydırırm yada sustur yaparım

Herkesin chatini susturup ss lerle anlaşmak inan daha kolay oluyor ki önceden lol böyle değildi şimdi her şeyi işaretliyerek anlaşabiliyorsun her şeyi eklediler yani.
bu arada forum sayfasına şey gördüm 9 ay rapor yemezsen eğer sicilin full temizleniyormuş doğrumudur

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Efecan
benim korkum susturma değil ki hesap kapanır diye korkuyorum e tabi susturmada yemek istemem zaten bi hata ettim bundan sonra chati direk ekranın dışına kaydırırm yada sustur yaparım

bu arada forum sayfasına şey gördüm 9 ay rapor yemezsen eğer sicilin full temizleniyormuş doğrumudur
Hiç bir fikrim yok ilk defa sizden duyuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sefa Eren Özdin

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Arkadaşlar lolde 10 maç susturma cezası yedim .ben bu ceza sürecinde chata 1 tane bile şey yazmasam ve ardından da bir şey yazmadan full oyunumu oynasam örnek veriyorum cezam bitti ve 2 3 ay boyunca chat kullanmadım ardından 1 şey yazdım ve ceza yedim diyelim 25 maç mı susturma alırım yoksa tekrar 10 maç cezadan mı başlarım örnek veriyorum
LoL pişmanlıktır sistem toplayayim komple siliyorum oyunu kddkkdkdoodx

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Temizleniyor. Eğer şu an 10 mac banı yedin diyelim, 1-2 ay boyunca ceza yemezsen bu ban sıfırlanıyor. Ama 10 maçtan sonra tekrar ban yersen 25 maç chat banin oluyor, sonra 14 gün ban yiyorsun.
Kendim deneyimledim temizlenmiyor. 4 ay önce aldığım ceza ikiye katlanmıştı. Değiştiyse bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sefa Eren Özdin
Temizleniyor. Eğer şu an 10 mac banı yedin diyelim, 1-2 ay boyunca ceza yemezsen bu ban sıfırlanıyor. Ama 10 maçtan sonra tekrar ban yersen 25 maç chat banin oluyor, sonra 14 gün ban yiyorsun.
demek istediğim ben sicilimi temizledim ve tekrar bir şey oldu ceza yedim tekrardan 10 maç mı ceza alırım yoksa 25 maç mı devam ederim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Efecan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,288