Neler Yeni

Lolde dini allaha ataya küfür

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Aykırı ve havalı oldun mu bari?

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Buraya yazıp itiraf da etmişsiniz geçmiş olsun. Hakaretten dava açılır tazminat ödeyebilirsiniz

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
(TCK m.216/3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” denilmektedir.

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Yemin ediyorum trajikomik olay :D Benim demene mi güleyim, profil fotoğrafına mı yoksa kullanıcı adına mı şaşırdım :D

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
10. Sınıfa gidiyormuş 16 yaşında ergenin tekisin bir de Atatürk'e küfür etmiş utan kendinden soysuz herif. Ban yemem umrumda değil sizin gibi beyinsiz ergenleri gördükçe deliriyorum kafasını kıracağım çocuk bana oyundan dini milli değerlerime küfür ediyor. Karşılaşmayalım.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Arkadaşın falan değiliz, gelip burada sanki bir şey denmeyecek gibi anlatıyorsun ve KENDİM yaptın diyorsun ya. Gerçekten ironik olay. Ben daha oyunda ani bir şey olunca ağzımdan argo çıkınca pişman oluyorum, bu gelmiş smile atarak ben yaptım diyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
Bilişim suçları bunun için var ve LoL TR server bulunduran bir yayımcı inşallah arkadaş şikayette bulunur.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Arsız arsız soruyor bide. Umarım şikayetçi olurlar da peşini bırakmazlar işin. Ben daha Am*** koyim derken bile ağzıma yakışmadığını kaba geldiğini dünüşürken adamların ettiği küfürlere bak. Birde soruyor.

Top Bottom