Za yerLolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
(TCK m.216/3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” denilmektedir.Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
(TCK m.216/3)Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
hukuki süreçte yanınızda olmaya hazırım.Alenen işlediğiniz SUÇ`u burada itiraf etmişsiniz. İlla oyunda uygulamalı göstermenize gerek yok. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Sizin gibilere sıfır tolerans. @Bacısavar
ZorrttttHAYIR SUÇLU BENİM![]()
Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi
Tüm değer olgularına küfür edip bunu bir de arsız bir şekilde dile getirmen ne denli kalitesiz bir kumaşa sahip olduğunun basit bir göstergesi. Benim forumuma adım atma.HAYIR SUÇLU BENİM![]()
Bilişim suçları bunun için var ve LoL TR server bulunduran bir yayımcı inşallah arkadaş şikayette bulunur.Lolde Allaha dine peygambere ataya falan küfür eden birini dava edebilir miyiz edersek ceza yer mi