OnatOkatan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Onat Okatan
Arkadaşlar merhabalar 2 gündür bir kaç dorun yaşıyorum Lol ile ilgili. Geçenlerde İşlemci ve Ram'e bir oc denemedi yaptım. Çok stabil çalışmayınca da ayarları eski haline döndürdüm.Forza Horizon 4 2k Extreme ayarlarda test yaptım ve ne drop ne de genel olarak düşük fps sorunu yaşadım. Windows update yok ve Driverlar güncel. Ayrıca bir kaç sorun daha farkettim. Bu arada sistem güncel Rtx2060 kullanıyorum ki Lol de sıkıntı yaşatmaz. Öncelikle ne zaman oyun motorunu çalıştırırısam Monitörün renkleri kırmızı bir hal alıyor ve hiç bir şekilde profil ya da ayarlar değişmemesine rağmen. İkinci olarak çok fazla fps dropla karşılaştım. Ama o sorun kayboldu. Asıl sıkıntı oyunun Ort 200 ve üzeriyken 90 fps e kadar düşmesi ve 150 yi çok zor geçmesi. (Dikey senkronizasyon veya sabitleme açık değil.)Sıkıntının oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü ayarları değiştirmek Fps i etkilemiyor. 4k da olsa 720p de olsa aynı fps de kalıyor. Hiçbir anlam veremiyorum. Onarma da gerçekleştirdirdim ama sorun geçmedi. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.