Yardım LoL'de Gold Olamıyorum

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaşlar prem yok öncelikle. Midde pyke oynuyorum. Elimden geldiğince takımıma katkıda bulunmaya çalışıyorum. Görüşlü oynuyorum. Silver 1 stuck şu anda. Pyke dışında tüm support karakterlerini oynamayı biliyorum. Golda çıkabileceğim oynaması basit hero önerileriniz varsa bekliyorum.

Arkadaşlar prem yok öncelikle. Midde pyke oynuyorum. Elimden geldiğince takımıma katkıda bulunmaya çalışıyorum. Görüşlü oynuyorum. Silver 1 stuck şu anda. Pyke dışında tüm support karakterlerini oynamayı biliyorum. Golda çıkabileceğim oynaması basit hero önerileriniz varsa bekliyorum.
0 hesap aç olursun başka hiçbir caresi yok gold bile cikamiyorsan o hesaptan bir şey olmaz.

0 hesap aç olursun başka hiçbir caresi yok gold bile cikamiyorsan o hesaptan bir şey olmaz.
Bazıları senin dediğin gibi diyor ama nedenini anlayamadım. Oynayan yine ben olacağım ve karşımdakiler yine silver olmayacak mı?

bro ben support oynuyorum mesala hep support oynuyorum sende ne iyi oynuyosan onu oyna 12 cocuk çıkar sen oynamaya devam et böyle böyle çıkarsın kafana takma

master al jungle oyna her yere yetişmeye çalış bol bol farmla karşıda tank yoksa drahktar lı buildi yap 2 den fazla tank var krakenli buildi yap

ben support olarak braum alıyorum efso oluyor onu biliyorum

bro ben support oynuyorum mesala hep support oynuyorum sende ne iyi oynuyosan onu oyna 12 cocuk çıkar sen oynamaya devam et böyle böyle çıkarsın kafana takma
Kanka 600k pyke var. O pykeı oynayacağıma zed oynasam belki chaydım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

master al jungle oyna her yere yetişmeye çalış bol bol farmla karşıda tank yoksa drahktar lı buildi yap 2 den fazla tank var krakenli buildi yap
Çok mantıklı. Önce sıralıda deniyeceğim. Güzel olursa ranked :D

Bazıları senin dediğin gibi diyor ama nedenini anlayamadım. Oynayan yine ben olacağım ve karşımdakiler yine silver olmayacak mı?
Nedeni şu unranked olacaksın ve kaybetme oranin az olacaği için daha hizli rank yükselirsin sürekli kaybettiğinde hesap çukura düsüyor eşleştirmeler takim arkadaşlarin kötü geliyor. Buna Elo Hell diyorlar.

hocam öncelikle mid rolü jung rolünden sonra gelen en zor rol olduğu için midi zede,kataya,akaliye,yasuoya değil bu herolara verin roamı falan yapsınlar sizde top lanede safe bir şekilde minyon kasın ss atın yine kaybediyorsanız team diff yazıp alt f4 çekebilirsiniz.

Eğer TR'de oynuyorsan EU West'e geçir hesabını veya EU West'te yeni hesap aç. TR sunucusu zaten çok kötüydü, son zamanlarda daha da kötüleşti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri