mf hangisiMf ile başlamanı tavsiye ediyorum adc oynayacaksan sonrasında jhin deneyebilirsin şuan sevmesemde oyuna başladığımda çok hoşuma gidiyordu , onun dışında tristana çok basit ve güçlü bir karakter diğerlerini zaten karşına gele gele görürsün ve hoşuna gideni denersin .
hocam jg ww geciyorsun bakıyorsun dalganaBaşlangıç karakter olarak hangisini alayım. Oyun başında brandla oynadım
Valorant lolden daha kanser su lole iyiki sesli sohbet koymamışlarLoL mü kaldı hocam ya. Onun yerine Valorant oynamanı tavsiye ederim.
BAK, ESKİ BİR LOL OYUNCUSU OLARAK SÖYLÜYORUM, TAM BİR ZAMAN KAYBI! ORADAKİ TOKSİK, KÜFÜRBAZ VE ERGEN, ÇOCUK OYUNCU SAYISI, VALORANT İLE CS:GO'YU GEÇMİŞ DURUMDA. ZAMANINDA İYİ Kİ BIRAKMIŞIM. VALORANT'A GEÇTİM, OH ÇEKTİM.
Miss Fortunemf hangisi
Hocam yanlış anlama şu anda lol de çok nadir bir toksik kitle denk geliyor, loldeki toksik kitlenin tamamı valoranta geçti ayrı olarak cs de çok hard bir toksik kitle yok, gayet elit insanlar. Son olarak oyunlar genel olarak iyi vakit geçirerek zaman öldürmeni sağlar, zaman kaybı derken kast ettiğin neydi ?LoL mü kaldı hocam ya. Onun yerine Valorant oynamanı tavsiye ederim.
BAK, ESKİ BİR LOL OYUNCUSU OLARAK SÖYLÜYORUM, TAM BİR ZAMAN KAYBI! ORADAKİ TOKSİK, KÜFÜRBAZ VE ERGEN, ÇOCUK OYUNCU SAYISI, VALORANT İLE CS:GO'YU GEÇMİŞ DURUMDA. ZAMANINDA İYİ Kİ BIRAKMIŞIM. VALORANT'A GEÇTİM, OH ÇEKTİM.
Zaman kaybından kast ettiğim, lise ortada mı ne başlamıştım, üniversiteden önce. O zamanlar hiç derslere bakmazdım, TYT, AYT'nin yüzüne hele hele hiç bakmazdım, hep boşver moşver der, LoL ve Knight Online peşinde koşardım, sınavlarım performansım hep zayıf gelir, pederden dayağım eksik olmazdı... Şimdi anlatabildim mi?Hocam yanlış anlama şu anda lol de çok nadir bir toksik kitle denk geliyor, loldeki toksik kitlenin tamamı valoranta geçti ayrı olarak cs de çok hard bir toksik kitle yok, gayet elit insanlar. Son olarak oyunlar genel olarak iyi vakit geçirerek zaman öldürmeni sağlar, zaman kaybı derken kast ettiğin neydi ?
Başlangıç karakter olarak hangisini alayım. Oyun başında br
Hocam eğer o açıdan bakarsak bütün oyunlar zaman kaybıZaman kaybından kast ettiğim, lise ortada mı ne başlamıştım, üniversiteden önce. O zamanlar hiç derslere bakmazdım, TYT, AYT'nin yüzüne hele hele hiç bakmazdım, hep boşver moşver der, LoL ve Knight Online peşinde koşardım, sınavlarım performansım hep zayıf gelir, pederden dayağım eksik olmazdı... Şimdi anlatabildim mi?