Neler Yeni

LoL'de Nasıl Hızlı Kostüm Kasarım?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Oyuna yeni başladım ve kendime Yone kostümü çıkarmak istiyorum, bu kostumü en kısa yoldan nasıl çıkarırım?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Yone kostümü veya şu çara kostüm diye bir şey yok, tamamen rastgele çıkıyor. En kolayı para verip almak ama bence kostümsüz hali en iyisi, yine de sen bilirsin

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yone kostümü veya şu çara kostüm diye bir şey yok, tamamen rastgele çıkıyor. En kolayı para verip almak ama bence kostümsüz hali en iyisi, yine de sen bilirsin
Kostümler biraz pahalı geldi kutulardan felan denesem gelmez mi?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam tamamen şans işi, ama çok düşük ihtimal, 1500 civarı kostüm var ve 4ü Yonenin, bu da ihtimal 4/1500 gibi bir şey demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tamamen şans işi, ama çok düşük ihtimal, 1500 civarı kostüm var ve 4ü Yonenin, bu da ihtimal 4/1500 gibi bir şey demek
Eğer çok yone oynarsan sana özel mağazada indirimli gelebilir, ve haftalık mağazayı da kontrol et, ordan indirimli alabilirsin

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eğer çok yone oynarsan sana özel mağazada indirimli gelebilir, ve haftalık mağazayı da kontrol et, ordan indirimli alabilirsin
Hocam hangi seçim türlerinde kutu felan düşüyor biliyor musunuz?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam profilinize girin ve oradan kutu hakkınız var mı bir bakın, resim attım en altta gözüküyor, eğer varsa herhangi bir modda uygun karakterle S- ve üzeri alın o zaman düşüyor, ama kutulardan bırak Yone skinini normal skin bile zor çıkıyor, bana genelde emoji veya karakter çıkıyor, birde amazon prime varsa mutlaka aylık kapsül alın, ordan bedava 1 skin geliyor her ay ve biraz rp veriyor, biriktirerek veya üstüne biraz koyarak da skin alabilirsiniz.

Ekler

• resim_2023-01-18_002653584.png
    resim_2023-01-18_002653584.png
    139.2 KB · Hit: 42

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
eğer çok para yatırmak istemiyorsanız etkinlik kartı alıp küre açabilirsiniz 1650 rp ye aşırı fazla ganimet veriyor ama unutmayın yine de kesin yone kostümü çıkacak diye bir şey yok şans işi

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bazen 5 adet kostüme indirim düşüyor.Bu da özellikle en çok oynadığın karakterlere.O yüzden yone oynamaya devam et indirimli kostümler geldiğinde çekersin direkt

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
profilde sol altta kutu simgesi var onun üstüne gelince yazar anahtar parçacığı için de önerim oyun sonu honor atmak varsa prenin de sana honor atması hem takdir gelişir hem anahtar parçacığı alırsın

Bazen 5 adet kostüme indirim düşüyor.Bu da özellikle en çok oynadığın karakterlere.O yüzden yone oynamaya devam et indirimli kostümler geldiğinde çekersin direkt
hocam sana özel mağaza çok nadir geliyor

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Hocam profilinize girin ve oradan kutu hakkınız var mı bir bakın, resim attım en altta gözüküyor, eğer varsa herhangi bir modda uygun karakterle S- ve üzeri alın o zaman düşüyor, ama kutulardan bırak Yone skinini normal skin bile zor çıkıyor, bana genelde emoji veya karakter çıkıyor, birde amazon prime varsa mutlaka aylık kapsül alın, ordan bedava 1 skin geliyor her ay ve biraz rp veriyor, biriktirerek veya üstüne biraz koyarak da skin alabilirsiniz.
profilde sol altta kutu simgesi var onun üstüne gelince yazar anahtar parçacığı için de önerim oyun sonu honor atmak varsa prenin de sana honor atması hem takdir gelişir hem anahtar parçacığı alırsın

hocam sana özel mağaza çok nadir geliyor
1673991079325.png

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Amazon Prime kapsül her ay gelen RP biriktir yone kostüm senin olsun 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç