Neler Yeni

LoL'De Neye Göre Kızmızı/Mavi Çarp Almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kağan I Wind Chaser
FLEX GRANDMASTER OYUNCUSUYUM. JUNGLE MAİNLEMEK İSTİYORUM ANCAK TAM ANLAMI İLE ŞU KIRMIZI/MAVİ ÇARPLARI PEK ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ^^

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
mavi olan rakibi biraz yavaşlatıyorsun kırmızı ise tutuştur gibi sanırım

Aware

80+ Silver
Daha iyi bilen yazar zaten ama bence özelliklerine bakıp bir fikir yürütülür. Kıyaslama yapılır oyundan oyuna veya karakterden karaktere değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim kırmızı verilen rakip hasarını bir süreliğine azaltıyor mavi ise yavaşlatma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kağan I Wind Chaser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mavi olan rakibi biraz yavaşlatıyorsun kırmızı ise tutuştur gibi sanırım
kırmızıyı adama atınca red buff atıyor gibi oluyor. Master Yi oynuyorum diyelim bazen mavi çarp bazen kırmızı alıyorlar neye göre alacağım onu bilmiyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Tr Gold-Plat eloda orman main olarak şöyle tercih ederim ben (kayn mainim bu arada) Karşıda dövüşçü çoksa ve rhaast olacaksam Kırmızı çarp alırım ama assasins olacaksam ve karşıda çok mobil çar varsa (lilia gibi işte oraya buraya kaçan çarlar gibi) Mavi çarp alırım slow ve gerçek hasarından dolayı. Kırmızı çarp yanlış hatırlamıyorsam rakibini yakar ve bu sürede verdiği hasarı düşürür. Yakar kısmından eminim ama hasar konusunda emin değilim. 3 aydır oynamıyom zaten.

Aware

80+ Silver
kırmızıyı adama atınca red buff atıyor gibi oluyor. Master Yi oynuyorum diyelim bazen mavi çarp bazen kırmızı alıyorlar neye göre alacağım onu bilmiyorum
Genelde kırmızı alınır. Karşıda kite atıcak bir hero varsa basarsın kafasına o ara yetişirsin zaten.

HoYeon Jung

80+ Gold
Kırmızı duellolarda gerçek hasar vurmasını sağlıyordu, mavi ise yavaşlamasını. Yani şöyle anlatayım, genel olarak bakıldığı zaman AD'lere red çarp yakışır. AP'lere mavi çarp.

Aware

80+ Silver
Tr Gold-Plat eloda orman main olarak şöyle tercih ederim ben (kayn mainim bu arada) Karşıda dövüşçü çoksa ve rhaast olacaksam Kırmızı çarp alırım ama assasins olacaksam ve karşıda çok mobil çar varsa (lilia gibi işte oraya buraya kaçan çarlar gibi) Mavi çarp alırım slow ve gerçek hasarından dolayı. Kırmızı çarp yanlış hatırlamıyorsam rakibini yakar ve bu sürede verdiği hasarı düşürür. Yakar kısmından eminim ama hasar konusunda emin değilim. 3 aydır oynamıyom zaten.
Düşürüyor hasarı.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
FLEX GRANDMASTER OYUNCUSUYUM. JUNGLE MAİNLEMEK İSTİYORUM ANCAK TAM ANLAMI İLE ŞU KIRMIZI/MAVİ ÇARPLARI PEK ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ^^
Mavi gank atarken rakibe cuzzi miktarda hasar vep yavaslatiyor. Kirmizi carp ise senin ormanina giren khazix gibi, lee sin gibi 1v1 sampiyonlarina karsi guclu. Kirmizi carp rakibin hasarinin bir kismini dusuruyor bitkinlik mantiginda. Ayni zamanda rakip jungleye cok giriyorsan da tercih edebilirsin kirmizi carpi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kağan I Wind Chaser
Mavi gank atarken rakibe cuzzi miktarda hasar vep yavaslatiyor. Kirmizi carp ise senin ormanina giren khazix gibi, lee sin gibi 1v1 sampiyonlarina karsi guclu. Kirmizi carp rakibin hasarinin bir kismini dusuruyor bitkinlik mantiginda. Ayni zamanda rakip jungleye cok giriyorsan da tercih edebilirsin kirmizi carpi
teşekkür ederim <33

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Kimse doğru düzgün yazmamış. Kırmızı çarp rakibe atıldıktan sonra herhangi bir vuruşunuzda rakibe hem yakma hasarı verir hemde attığınız rakip %10 daha az hasar verir. Mavi çarp ise rakibe atıldığında rakibin hareket hızını çalarsınız. Rakip yavaşlar siz hızlanırsınız. Kırmızı çarpı daha çok karşıda 1v1 gireceğiniz hasarı yüksek herolara karşı alırsınız. Fakat karşıda mobil çok karakter var ve yakalamakta zorlanacağınız düşünüyorsanız takip amaçlı mavi çarp seçersiniz.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Mavi Çarp mobilitesi olmayan jungler'lar için kırmızı çarp master yi gibi sürekli düz vuruş atıp kovalıyabilen ormancılar için ama poppy gibi harika skillset'i olan bir şampiyona mavi çarp alıp hem aşırı mobil olup hemde karşındakini slowlayıp iyice mobil olabilirsin

Top Bottom