AliMert37 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2,962 Dahası Reaksiyon skoru 1,009 İsim Ali Mert Okuducu 24 Ekim 2024 #1 Oyun sonuna doğru 10k mse kadar çıkıyor.
M MrPlatozon 80+ Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Cihan Karadeniz 24 Ekim 2024 #2 ethernet kablosu kullanıyor musun ? kullanmıyorsan kullanmalısın bağlantını stabil hale getirecektir aynı şekilde altta indirme vb yapmadıgına emin ol
ethernet kablosu kullanıyor musun ? kullanmıyorsan kullanmalısın bağlantını stabil hale getirecektir aynı şekilde altta indirme vb yapmadıgına emin ol
AliMert37 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2,962 Dahası Reaksiyon skoru 1,009 İsim Ali Mert Okuducu 24 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MrPlatozon yazmış: ethernet kablosu kullanıyor musun ? kullanmıyorsan kullanmalısın bağlantını stabil hale getirecektir aynı şekilde altta indirme vb yapmadıgına emin ol Devamı için tıklayın... İndirme yapmıyorum ve kabloyla bağlıyorum
MrPlatozon yazmış: ethernet kablosu kullanıyor musun ? kullanmıyorsan kullanmalısın bağlantını stabil hale getirecektir aynı şekilde altta indirme vb yapmadıgına emin ol Devamı için tıklayın... İndirme yapmıyorum ve kabloyla bağlıyorum