Lolde takılmalar yaşıyorum

Selen

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum, normalde akıcıyken birden oyun takılıp geri eski haline dönüyor neden olabilir?

Sesler de takılıyor mu yoksa sadece görüntü mü?

Ekran Kartı driverın güncel olmayabilir. LoLün dosyalarını kontrol edebilirsin

Afterburner ne?
Post automatically merged:

Bunu bana abim toplayıp vermişti, hiç anlamıyorum sürücü gibi terimlerden
Afterburner programı oyun testlerinde sol üstte GPU CPU ısınma ve kullanım değerlerini gösteren yazılım

Masaüstüne sağ tıkla en üstteki Amd Radeon Sowtfare veya Nvidia ile ilgili bişey yazar ona tıkla açılan uygulamada ayarlara girip güncelleme kısmını bulmaya çalış

Masaüstüne sağ tıkla en üstteki Amd Radeon Sowtfare veya Nvidia ile ilgili bişey yazar ona tıkla açılan uygulamada ayarlara girip güncelleme kısmını bulmaya çalış
Uğraşayım, bilgisayara zarar gelmez, değil mi?

Hayır, hatta senin sorununu çözebilir. Yüksek ihtimal uzun süredir güncellemiyodun ve eski sürümde kaldığın için bilgisayar donmaya başladı.Güncelleme sıkıntıyı çözmez ise bilgisayarın tozunu alabilirsin.Ne kadar zamandır bakım yapılmıyor bilgisayara?

Hayır, hatta senin sorununu çözebilir. Yüksek ihtimal uzun süredir güncellemiyodun ve eski sürümde kaldığın için bilgisayar donmaya başladı.Güncelleme sıkıntıyı çözmez ise bilgisayarın tozunu alabilirsin.Ne kadar zamandır bakım yapılmıyor bilgisayara?
9 ay önce abim aldı bu bilgisayarı

Tam olarak sistem özelliklerinizi yazar mısınız?

Geri