Neler Yeni

Lol'den kalıcı ban yedim. Açtırtabilir miyim?

Mustifa

80+ Bronze
1729108177914.png

Demin giriyim dedim bi baktım banlanmışım. Hile kullanımı diyor fakat bilgisayarımda ne lol ile alakalı hile var ne de başka oyunun hilesi var. Açtırtabilir miyim?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
EmreE
Alıntıyı görüntüle

Demin giriyim dedim bi baktım banlanmışım. Hile kullanımı diyor fakat bilgisayarımda ne lol ile alakalı hile var ne de başka oyunun hilesi var. Açtırtabilir miyim?
Desteğe yaz eğer kanıtlarsan hile kullanmadığnı açarlar yanlışlıkla atılmışta olabilir

xTURANN

80+ Silver
Desteğe Yaz, Belge isterlerse ilet. Oto mesaj atarlarsa unut gitsin, yeni hesap aç. Skin changer, cheat engine bile olsa ban atılabilir ve bu durum takdir edersin ki normal.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Aydemir
hocam bilgisayarında porofessor opgg gibi uygulamalar varsa artık onlarda hileden sayılıyor banın açılır mı konusuna gelirsek kesinlikle açılmaz 6 hesabı permak yiyen birisi söylüyor bunu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bilgisayarında porofessor opgg gibi uygulamalar varsa artık onlarda hileden sayılıyor banın açılır mı konusuna gelirsek kesinlikle açılmaz 6 hesabı permak yiyen birisi söylüyor bunu :D

riot bu perma ban mevzusunda hiç acıması yok valla 1 2 kere bilet gönder okuyorlar sonra aynı katagorideki biletlerinin hepsi oto mesaja bırakılıyor mesajda çok sayıda bu tür biletlerden attıgınız görülüyor biraz daha atarsanız çöp kutusuna gönderilecek diye

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bi meraktan op gg indirmiştim. Bi kaç sefer kullandım daha sonra silmedim kaldı sileydim keşke

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Aydemir
ya bi meraktan op gg indirmiştim. Bi kaç sefer kullandım daha sonra silmedim kaldı sileydim keşke
çok çok büyük ihtimal ile ondan yedin şanssızsın kullanıp yemeyen kadar yiyende çok var bende valodan yemiştim porofessor yüzünden ki porofessor valoda açılmıyor bile vanguard verilere saldırı mekanizması olarak algılıyor

Top Bottom