Desteğe yaz eğer kanıtlarsan hile kullanmadığnı açarlar yanlışlıkla atılmışta olabilirAlıntıyı görüntüle
Demin giriyim dedim bi baktım banlanmışım. Hile kullanımı diyor fakat bilgisayarımda ne lol ile alakalı hile var ne de başka oyunun hilesi var. Açtırtabilir miyim?
hocam bilgisayarında porofessor opgg gibi uygulamalar varsa artık onlarda hileden sayılıyor banın açılır mı konusuna gelirsek kesinlikle açılmaz 6 hesabı permak yiyen birisi söylüyor bunu
riot bu perma ban mevzusunda hiç acıması yok valla 1 2 kere bilet gönder okuyorlar sonra aynı katagorideki biletlerinin hepsi oto mesaja bırakılıyor mesajda çok sayıda bu tür biletlerden attıgınız görülüyor biraz daha atarsanız çöp kutusuna gönderilecek diyehocam bilgisayarında porofessor opgg gibi uygulamalar varsa artık onlarda hileden sayılıyor banın açılır mı konusuna gelirsek kesinlikle açılmaz 6 hesabı permak yiyen birisi söylüyor bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya bi meraktan op gg indirmiştim. Bi kaç sefer kullandım daha sonra silmedim kaldı sileydim keşkehocam bilgisayarında porofessor opgg gibi uygulamalar varsa artık onlarda hileden sayılıyor banın açılır mı konusuna gelirsek kesinlikle açılmaz 6 hesabı permak yiyen birisi söylüyor bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok çok büyük ihtimal ile ondan yedin şanssızsın kullanıp yemeyen kadar yiyende çok var bende valodan yemiştim porofessor yüzünden ki porofessor valoda açılmıyor bile vanguard verilere saldırı mekanizması olarak algılıyorya bi meraktan op gg indirmiştim. Bi kaç sefer kullandım daha sonra silmedim kaldı sileydim keşke
opgg blitz tft bilmem bir şeysi bende bir çok şey var bence ondan değildir yavya bi meraktan op gg indirmiştim. Bi kaç sefer kullandım daha sonra silmedim kaldı sileydim keşke