Neler Yeni

Rehber Lole başlayacaklara tavsiyeler

Venom35

80+ Bronze
  1. Tavsiyem Lole bir daha önceden oyunu bilen bir arkadaşınızın yardımı ile başlamanız veya youtubedan vdeo vs. izleyerek başlamanız .
  2. Eğer çok yeniyseniz antren modu ve botlara karşı maçta kendinizi geliştirebilirsiniz .
  3. Kolay şampiyonlar ile başlayın örneğin garen vs. heroları oynamayı deneyin gidipte ilk başta irelia yasuo akali gibi heroları oynamayın
    bence oynamayın sonra yiyeceğiniz küfürlerden ben sorumlu değilim
  4. Rünleri ilk başta görmeyeceksiniz fakat 10. seviyeden sonra rün yapmanız gerekecek bunu da bence blitz senpai gibi uygulamalardan destek alarak yapın .
  5. çok küfür ediyorlarsa eğer /sustur all komutu ile herkesi susturabilirsiniz .
  6. Oyunda geriye düşünce çoğunlukla kule altı kalın ve ormancınızdan gank bekleyip farm yapın
  7. Orman oynayacaksanız eğer 2 orman vardır bir kendi ormanınız birde karşının orman ıbu ormanlarda objektifler zıt bir şekilde konulandırılmıştır .
  8. Ejder , baron ve vadinin alameti gibi objektifler oyunda önemli ölçüde yere sahiptir
  9. Lanenizi belirleyin; nişancı oynamak istiyorsanız çoğunlukla orta ve alt koridora yönelin tank karakter oynamak istiyorsanız üst koridora , suikastçi oynamak istiyorsanız orta koridoru seçin
  10. Oyunda totem kullanmak da aynı şekilde çok önemlidir olası bir ormancı gankine karşı çalınıza bir totem atmak hayat kurtarabilir veya uzak görüş totemi ile ejderi veya baronu alıyorlarmı diye bakmak ta aynı şekilde önemlidir
  11. Oyunda sinirlenip hemen çıkmayın takımınızıda zora düşürmeyin
  12. Ve en önemli madde üst koridor oyuncusu iseniz mordekaiser banlayın ( karşı mordeyi akali ile 3 kere kestim ama adam beni sonradan aşırı şekilde ezdi morde aşırı güçlü bir hero oynamayı deneyebilirsiniz .
Benim rehberim bu kadardı kısa bir rehber oldu , umarım size yardımcı olabilmişimdir
Çabuk sinirleniyorsanız küfür yemek istemiyorsanız ben birşeyleri kırarım diyorsanız başlamayın hem kendinize hem malınıza zarar vermiş olmayın

Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben oynayacaktım oynama dediler 🤭

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Daha iyi bir tavsiye. Hatta hayati bir tavsiye.

Oyunu silin. Hem hayatınız daha iyi olur hem de 10 GB boş yer açılır.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
1- Oynamayın.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
  1. Tavsiyem Lole bir daha önceden oyunu bilen bir arkadaşınızın yardımı ile başlamanız veya youtubedan vdeo vs. izleyerek başlamanız .
  2. Eğer çok yeniyseniz antren modu ve botlara karşı maçta kendinizi geliştirebilirsiniz .
  3. Kolay şampiyonlar ile başlayın örneğin garen vs. heroları oynamayı deneyin gidipte ilk başta irelia yasuo akali gibi heroları oynamayın
    bence oynamayın sonra yiyeceğiniz küfürlerden ben sorumlu değilim
Başlamayın. Hayatımdan 2 sene çaldı bu oyun hiçbir faydasını da görmedim. Bıraktıktan sonra anladım ki dünyadaki sayılı leş oyunlardan birisi bu oyun.

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Ciddi diyorum hayatımdaki en kötü karar lole başlamak ama eğer illa başlayacağım diyorsanız ben botlara karşı oynayarak öğrendim oyunu önce başlangıç botlar sonra orta sonra en üst botlar ile oynadım sonra normal oyun oynadım bi süre oyunu öğrendiğimi düşününce ranked oynamaya başladım

ElectriX

80+ Silver
Master Yi ve Morgana alabilirsiniz. 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,057
Üyeler
163,255
Son üye
dddana