Venom35
80+ Bronze
- Tavsiyem Lole bir daha önceden oyunu bilen bir arkadaşınızın yardımı ile başlamanız veya youtubedan vdeo vs. izleyerek başlamanız .
- Eğer çok yeniyseniz antren modu ve botlara karşı maçta kendinizi geliştirebilirsiniz .
- Kolay şampiyonlar ile başlayın örneğin garen vs. heroları oynamayı deneyin gidipte ilk başta irelia yasuo akali gibi heroları oynamayın
bence oynamayın sonra yiyeceğiniz küfürlerden ben sorumlu değilim
- Rünleri ilk başta görmeyeceksiniz fakat 10. seviyeden sonra rün yapmanız gerekecek bunu da bence blitz senpai gibi uygulamalardan destek alarak yapın .
- çok küfür ediyorlarsa eğer /sustur all komutu ile herkesi susturabilirsiniz .
- Oyunda geriye düşünce çoğunlukla kule altı kalın ve ormancınızdan gank bekleyip farm yapın
- Orman oynayacaksanız eğer 2 orman vardır bir kendi ormanınız birde karşının orman ıbu ormanlarda objektifler zıt bir şekilde konulandırılmıştır .
- Ejder , baron ve vadinin alameti gibi objektifler oyunda önemli ölçüde yere sahiptir
- Lanenizi belirleyin; nişancı oynamak istiyorsanız çoğunlukla orta ve alt koridora yönelin tank karakter oynamak istiyorsanız üst koridora , suikastçi oynamak istiyorsanız orta koridoru seçin
- Oyunda totem kullanmak da aynı şekilde çok önemlidir olası bir ormancı gankine karşı çalınıza bir totem atmak hayat kurtarabilir veya uzak görüş totemi ile ejderi veya baronu alıyorlarmı diye bakmak ta aynı şekilde önemlidir
- Oyunda sinirlenip hemen çıkmayın takımınızıda zora düşürmeyin
- Ve en önemli madde üst koridor oyuncusu iseniz mordekaiser banlayın ( karşı mordeyi akali ile 3 kere kestim ama adam beni sonradan aşırı şekilde ezdi morde aşırı güçlü bir hero oynamayı deneyebilirsiniz .
Çabuk sinirleniyorsanız küfür yemek istemiyorsanız ben birşeyleri kırarım diyorsanız başlamayın hem kendinize hem malınıza zarar vermiş olmayın
Son düzenleme: