Bunun birçok sebebi olabilir, takılma çok genel bir ifade. Sadece şikayetleri okursanız hiçbir şey alamazsınız bu arada hocam.Diyelimki evet takılmalar oluyor birkaç saniyeliğine nasılsın çözebilirim. SSD mi yoksa şarj aletininmi sorunu olur?
Bunun birçok sebebi olabilir, takılma çok genel bir ifade. Sadece şikayetleri okursanız hiçbir şey alamazsınız bu arada hocam.Diyelimki evet takılmalar oluyor birkaç saniyeliğine nasılsın çözebilirim. SSD mi yoksa şarj aletininmi sorunu olur?
Alıyorum o zaman pazartesi. Doğru seçimmi yapıyorum?Bunun birçok sebebi olabilir, takılma çok genel bir ifade. Sadece şikayetleri okursanız hiçbir şey alamazsınız bu arada hocam.
3050 bile yeterli benim için. İşlemci ağırlıklı istiyorum.şu devirde 4050 almak mantıksız.
o zaman alınır3050 bile yeterli benim için. İşlemci ağırlıklı istiyorum.
Teşekkürler.o zaman alınır
Hocam anladığım kadarıyla zaten ekran kartıyla pek işiniz yokmuş. Sistemde en çok güç tüketen parça ekran kartı. Amd işlemciler zaten verimli çalışıyor. Güç tüketimi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız bence. O problem RTX3050 kullanan alt modellerde görülüyordu daha çok.Alıyorum o zaman pazartesi. Doğru seçimmi yapıyorum?
Peki son bir şey soracağım. Sanal makine, minecraft ve roblox gibi oyunlara 16 gb ram yetermi?Hocam anladığım kadarıyla zaten ekran kartıyla pek işiniz yokmuş. Sistemde en çok güç tüketen parça ekran kartı. Amd işlemciler zaten verimli çalışıyor. Güç tüketimi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız bence. O problem RTX3050 kullanan alt modellerde görülüyordu daha çok.
Oyunları bilemem, oynamıyorum ama sanal makine yeter.Peki son bir şey soracağım. Sanal makine, minecraft ve roblox gibi oyunlara 16 gb ram yetermi?
Teşekkür ederim.Oyunları bilemem, oynamıyorum ama sanal makine yeter.