🔥İndirim LOQ GAMİNG LAPTOP GÜZEL İNDİRİM

Fiyat çok güzel ama satıcı sıkıntı. İtopya windows kurduktan sonra bir sıkıntı çıktığında iade değişim vs yapmıyormuş alan olursa haberi olsun
Ürün anahtarın bios çipine kayıtlı oluyor. İstediğin gibi format atabilirsin, benim tavsiyem tiny11 kurmak. Windows lisansında sorun çıkarır mı bilemem ama normal windows'dan kat ve kat daha iyi. En önemlisi Microsoft Edge'i kullanmak yada çalıştırmak zorunda vs. değilsin.

Yani sizin dediklerinize uyarsak eğer üründe bir sıkıntı çıkarsa iade alırlar mı? Bu süreçte başka nelere dikkat etmeliyiz hocam?

Ürün anahtarın bios çipine kayıtlı oluyor. İstediğin gibi format atabilirsin, benim tavsiyem tiny11 kurmak. Windows lisansında sorun çıkarır mı bilemem ama normal windows'dan kat ve kat daha iyi. En önemlisi Microsoft Edge'i kullanmak yada çalıştırmak zorunda vs. değilsin.
Hocam bu konuyla ilgili size sorum var. Daha sonradan yüklenen windows ürün anahtarı da BIOS 'a yazılıyor mu ? Sıfır alındığında sorunsuz BIOS'a giren laptopun BIOS'u şifrelenmiş. Bunun sebebi de sonradan yüklenen windows olabilir mi ?

1.5 da ram parası ekleyin bunu alırken

Bu laptopun malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar soğutma performansı vs alınır mı kısaca?

tiny11 in gereksiz uygulama yüklememesi dışında ne gibi bir artıları var?
Açıkçası çokta yüklemeye değer olduğunu göremedim.

loq 12450hx kullanıyorum.

Geri