Lossless Scaling ile FPS Sabitleme Sorunu

wfurkan7

80+
Reaksiyon skoru
12
Selam dostlar. 165 Hz'lik bir ekranım var ve Lossless Scaling'i GameLoop'ta PUBG oynarken kullanıyorum. Fakat şöyle bir sorunum var: Hem NVIDIA kontrol Paneli'nden, hem RTSS üzerinden FPS'yi 82 ye sabitledim. Ancak Lossless Scaling ile 2X ölçekleme yaptığımda, bu sabitlemeyi görmezden geliyor ve masaüstündeki Hz değerini baz alıp, Direkt 165x2 yapıyor (haliyle drop oluyor).
Benim istediğim, masaüstü Hz değerini değiştirmeden 82x2 yapması. Bunun bir çözümü var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
(Cevaplar İçin Teşekkür Ederim)

Oyunda fpsi sabitlemiş olabilirmisiniz 165e
Oyunda sabitlemedim. Nvidia ve RTSS'den 82'ye sabitledim, oyunu x2 yapıp 164'e çıkarsın diye. Ama sadece masaüstünden Hz değerini değiştirdiğimde algılıyor program. 26 Haziran'da Steam indirimi var belki uygulama indirime düşer diye 26 Haziran'a kadar crack bir şekilde kullanıp denemek istedim, bu sorunlar crack yüzünden mi oluyor acaba? Alacağım orijinali yakında.

Oyunda sabitlemedim. Nvidia ve RTSS'den 82'ye sabitledim, oyunu x2 yapıp 164'e çıkarsın diye. Ama sadece masaüstünden Hz değerini değiştirdiğimde algılıyor program. 26 Haziran'da Steam indirimi var belki uygulama indirime düşer diye 26 Haziran'a kadar crack bir şekilde kullanıp denemek istedim, bu sorunlar crack yüzünden mi oluyor acaba? Alacağım orijinali yakında.
Büyük ihtimalle o yüzden olabilir

Geri