Neler Yeni

Lost Ark Guild için oyuncu arıyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
he yani tabi yönetici sizsiniz bu sitenin dediğim gibi tekrardan kusuruma bakmayın üstteki abimizde kusuruma bakmasın size ne kadar samimi gelir özrüm bilemem ama sadece oyun arkadaşı arıyordum dediğim gibi askere gidicem az kaldı onun heycanıyla atarlandım kusuruma bakmayın gerçekten ban atsanızda veya sustursanızda problem yok dahada konu açmıycam
Yönetici ben değilim. Raporladım ben sadece.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
he yani tabi yönetici sizsiniz bu sitenin dediğim gibi tekrardan kusuruma bakmayın üstteki abimizde kusuruma bakmasın size ne kadar samimi gelir özrüm bilemem ama sadece oyun arkadaşı arıyordum dediğim gibi askere gidicem az kaldı onun heycanıyla atarlandım kusuruma bakmayın gerçekten ban atsanızda veya sustursanızda problem yok dahada konu açmıycam
Olum adamı forumdan soğuttunuz lan.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Olum adamı forumdan soğuttunuz lan.
Ya adam Multi hesap yada gerçekten askere gidecekö ama askere gidecekse neden burada takılsın. Askerliği uzaktan eğitime çevşrmediyseler iş başka. Bir el CS go atılır o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ööööööö
Ya adam Multi hesap yada gerçekten askere gidecekö ama askere gidecekse neden burada takılsın. Askerliği uzaktan eğitime çevşrmediyseler iş başka. Bir el CS go atılır o zaman.
mart 3 ünde gidicem ya amasya ya :D sadece oyun arkadaşı arıyordum dediğim gibi gidene kadar veya dönüncede oynardım problem yoktu :D

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence adamla gereksiz yere çok fazla dalga geçtiniz yakıştırmadım. hadi diyelim troll veya multi böyle davranmaya gerek var mı?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
mart 3 ünde gidicem ya amasya ya :D sadece oyun arkadaşı arıyordum dediğim gibi gidene kadar veya dönüncede oynardım problem yoktu :D
Neyse vicdan azabı çektirmeden bana ben kaçıyorum. Yoksa çekeceğim var. Şimdiden psikolojik baskı hissetmeye başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence adamla gereksiz yere çok fazla dalga geçtiniz yakıştırmadım. hadi diyelim troll veya multi böyle davranmaya gerek var mı?
Ben geçmedim. Arkadaş başlattı öbürü de baya ilgilendi.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neyse vicdan azabı çektirmeden bana ben kaçıyorum. Yoksa çekeceğim var. Şimdiden psikolojik baskı hissetmeye başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçmedim. Arkadaş başlattı öbürü de baya ilgilendi.
Şimdi de yatarkene vicdan azabı falan çekeceksin her halde yazdığımda sonra? :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ööööööö
cümleten kusura bakmayın konuyu kapatalım bence burada bende epilepside var ondan dolayı ani sinirlenmede oluyor nöbet geçiriyorum inanmıyorsanız resim atabilirim ilacımın

NespaY

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
cümleten kusura bakmayın konuyu kapatalım bence burada bende epilepside var ondan dolayı ani sinirlenmede oluyor nöbet geçiriyorum inanmıyorsanız resim atabilirim ilacımın
Tamam sakin olun bana acıtasyon yapmaya çalışma lütfen askere gidecek insan. :trpeepo::trpeepo::trpeepo:

Ama geçmiş olsun yinede.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Hocam alakasız ama bi sorum var. Yakında başlamayı düşünüyordum. 50lvl boostu varmış markette kaç TL'ye tekabül ediyor biliyor musunuz?
1 çarını 50 yapmalısın daha sonra oyun içinde 600 golda boostlarsın

Top Bottom