Hmm gayet iyi. CPU-Z memory fotosuda beklerim.
Hmm gayet iyi. CPU-Z memory fotosuda beklerim.
Hayırlı olsun. Çipleri nedir? Baktınız mı? Kalitesiz değil gibi duruyor.
Rehber - RAM çiplerinizi öğrenin! | Donanım Arşivi Forum
NasılHayırlı olsun. Çipleri nedir? Baktınız mı? Kalitesiz değil gibi duruyor.
Rehber - RAM çiplerinizi öğrenin! | Donanım Arşivi Forum
1.4Bilemedim ki Voltaj kaç
CPU-Z Memory kısmının fotosunu atar mısın? Birde:bende bu ramdan 2x8 3000mhz cl 16 var. voltajla hiçbir şekilde oynamadım ve biostan 3400mhz olarak ayarladım bu şekilde kullanıyorum. yani site sahibinin iddiası doğru. doğru olduğu için de iddia değil GERÇEK oluyor. CPU-Z NB frequency 1696.6 mhz bu arada. (bu değerin 2 ile çarpılıp gerçek değere ulaşıldığını herkesin bildiğine eminim)
Bende voltajla oynamadan 3466yaptımda yine.isi garantiye bindirdimbende bu ramdan 2x8 3000mhz cl 16 var. voltajla hiçbir şekilde oynamadım ve biostan 3400mhz olarak ayarladım bu şekilde kullanıyorum. yani site sahibinin iddiası doğru. doğru olduğu için de iddia değil GERÇEK oluyor. CPU-Z NB frequency 1696.6 mhz bu arada. (bu değerin 2 ile çarpılıp gerçek değere ulaşıldığını herkesin bildiğine eminim)
Merhaba arkadaşlar abdullah abiyi severim çok kral adamdır ama lpx ramler ile xmp açamayanlar var 3200 mhz bile yapamayanlar var abdullah abi rahatça +400 mhz oc yapılır diyor abi yanlış anlama ama yap görelim çünkü çipi kötü
Gurbetçi sistem toplama videosunda lpx ram seçip rahatça overclock yapılır dedin abi ve ram önerisi konusunda da gördüm lpx ramler öneriyorsun bence oc olmaz yaparsan iyi olur
@crazyreign Eren abi tek online sen olduğun için seni etiketledim ne düşünüyorsun
Merhaba @Toxpox Abi sen ne düşünüyorsun fikrini sorabilir miyim?
@Mehmet Yılmaz abi seninde görüşünü alabilir miyim?
3466 Stabil kullanıyorum. 3600 de direkt crash veriyor. B450 TomaHawkkullandım sattım, kullananlara sattırdım, almak isteyenlere aldırtmadım. crash manyağı olduk, paramızla rezil olduk. +400 mhz üst sınıf bir anakart ile belki fakat bu ramleri alan kişi giriş veya orta sınıf bir anakart tercih edeceği için +400 çok zor.
Alınmaz o kadar oc yapmayı deniyorum 3066 bile stabil olmuyor, kendimden şüphe etmeye başlamışken sorunlu model olduğunu gördüm. Bios sıfırlanınca XMP açmak zulüm oluyordu genelde.Bende kararsızım bu ramlar hakkında iyi mi? yoksa kötümü?
Anladım.Alınmaz o kadar oc yapmayı deniyorum 3066 bile stabil olmuyor, kendimden şüphe etmeye başlamışken sorunlu model olduğunu gördüm. Bios sıfırlanınca XMP açmak zulüm oluyordu genelde.