Neler Yeni

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
Eren Yeager
Ne alayım peki bu scorpion exo-931 var ama fiyat farkı falanda fazla ben zaten pek kaza yapmam scooter buda kaza yapıncada kask elde kalmasın yeter
Onu da yazdım bütçen oralara kadar çıkıyorsa Stream 2 inanılmaz bir kask kablo boşluklarına kadar var köpüğün içinde pedleri çok iyi kask camı kitlenme mekanizmalı yedek parçaları da var kabuk kalitesi de termoplastik değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

5

K'ya neler gelir 4k'ya geldi ls2
Tam o arada yok
6'a çıkamıyorsan rapid al geç düşünmeden

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda doğan
Onu da yazdım bütçen oralara kadar çıkıyorsa Stream 2 inanılmaz bir kask kablo boşluklarına kadar var köpüğün içinde pedleri çok iyi kask camı kitlenme mekanizmalı yedek parçaları da var kabuk kalitesi de termoplastik değil

Tam o arada yok
5399tl 150tl kupin var 5250 ye geliyo değer mi 2k fiyat farkına

Tam o arada yok
Stream 2 baya hoşuma gitti parasını hak eder mi tek seferlik alcam araba alcaz ama riske girmemek için ilk scooter ile işte istanbul trafiği nasıldır trafiğe millete yola alışmak için ilk scooter ile başlıyacam

Tam o arada yok
?

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
Eren Yeager
5399tl 150tl kupin var 5250 ye geliyo değer mi 2k fiyat farkına

Stream 2 baya hoşuma gitti parasını hak eder mi tek seferlik alcam araba alcaz ama riske girmemek için ilk scooter ile işte istanbul trafiği nasıldır trafiğe millete yola alışmak için ilk scooter ile başlıyacam

?
Hocam fazlasıyla hakeder Stream 2
Scooter'la iyidir hocam alışmanız lazım zamanla kullandıkça alışıyorsunuz zaten önemli olan dikkatli olun tetikte olun emniyet şeridi kullanırken şerit aralarına dikkat edin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda doğan
Hocam fazlasıyla hakeder Stream 2
Scooter'la iyidir hocam alışmanız lazım zamanla kullandıkça alışıyorsunuz zaten önemli olan dikkatli olun tetikte olun emniyet şeridi kullanırken şerit aralarına dikkat edin
Bende dikkat dağınıklılığı olduğundan ilk araba ile başlamayı seçmesim zaten yavaş yavaş alışa alışa almışkende stream 2 alayım o halde baya iyi duruyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
Eren Yeager
Bende dikkat dağınıklılığı olduğundan ilk araba ile başlamayı seçmesim zaten yavaş yavaş alışa alışa almışkende stream 2 alayım o halde baya iyi duruyor
İnanılmaz bir kask hocam hayırlı olsun

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
3850'ye aldım kaskı sizce değer mi
En kısa zamanda daha sağlam bir kask almanı öneririm çünkü kaskın içindeki kumaşları çıkarttığın zaman yoğurt kovasından hallice kalıyor. Kaza yapmadığın sürece iyi bir kask. Şimdi bana hayır kardeşim hatalısın diyecek olan olursa şunu söyleyeyim beyler ben de bu kaskı kullanıyorum, motoru sattığım için de yüksek bütçelisini almadım.

Güncelliyorum, yüksek promilliyim önceki mesajları okumadım sanırım başka kask almışsınız hayırlı olsun umarım test etmek zorunda kalmazsınız.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda doğan
En kısa zamanda daha sağlam bir kask almanı öneririm çünkü kaskın içindeki kumaşları çıkarttığın zaman yoğurt kovasından hallice kalıyor. Kaza yapmadığın sürece iyi bir kask. Şimdi bana hayır kardeşim hatalısın diyecek olan olursa şunu söyleyeyim beyler ben de bu kaskı kullanıyorum, motoru sattığım için de yüksek bütçelisini almadım.

Güncelliyorum, yüksek promilliyim önceki mesajları okumadım sanırım başka kask almışsınız hayırlı olsun umarım test etmek zorunda kalmazsınız.
Ls2 stream alcam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
Eren Yeager

Bu kaskı ben getiriyorum
Bütün kaskların içinde o bildiğin köpüklerden var kardeşim benim tabii ki daha sağlamları var onları alın çok daha iyi ama
Avrupa da satışına onaylanmış sertfikalı kasklara nasıl yoğurt kovası diyebiliyorsunuz anlamıyorum
Arkada sadece sertfika etiketi olup avrupada satılmayan kasklara bakın onlardır kova olan sway ncr free m

1 ayda yüzlerce kişiyle görüşüyorum bu kaskı kullanan

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Bu kaskı ben getiriyorum
Bütün kaskların içinde o bildiğin köpüklerden var kardeşim benim tabii ki daha sağlamları var onları alın çok daha iyi ama
Avrupa da satışına onaylanmış sertfikalı kasklara nasıl yoğurt kovası diyebiliyorsunuz anlamıyorum
Arkada sadece sertfika etiketi olup avrupada satılmayan kasklara bakın onlardır kova olan sway ncr free m

1 ayda yüzlerce kişiyle görüşüyorum bu kaskı kullanan
Dost, bunu birinin söyleyeceğini bildiğim için aynı kaskı kullandığımı ekledim zaten, yazdıklarının farkındayım. Kaza durumunda daha koruyucu bir kask alması yönünde yazmıştım onu.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
Eren Yeager
Dost, bunu birinin söyleyeceğini bildiğim için aynı kaskı kullandığımı ekledim zaten, yazdıklarının farkındayım. Kaza durumunda daha koruyucu bir kask alması yönünde yazmıştım onu.
Yoğurt kovasından hallice hali ne demek dost o halde
Söylediğin bilgi yanlış

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda doğan
Yoğurt kovasından hallice hali ne demek dost o halde
Söylediğin bilgi yanlış
Aga tartışma saygı çerçevesi içinde tatlı kalırsa güzel lur argolara dikkat edelim kimseyi kırmayalım

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Aga tartışma saygı çerçevesi içinde tatlı kalırsa güzel lur argolara dikkat edelim kimseyi kırmayalım
Ortada tartışma yok argo da yok en azından benim açımdan. O mesajı yazarken birinin böyle tepki vereceğini önceden düşünerek aynı kaskı kullandığımı söylemiştim ama umursanmamış, neyse umarım güzel bir kask alırsın sorunsuz kullanırsın.

Top Bottom