Neler Yeni

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi
Ls2 rapid 2 aldım ama kafaya girerken baya zorlanıyo çıkartırkende ama kafa içeri girince baskı pek hissetmiyom içerde rahat yebi diyemi böyle? Kafam tam s bedene uygun geliyo bide tam elime uygun eldiven aldım oda çok hafif sıkıyo zamanla açıyorlar mı?
Yastıkları zamanla yumuşayacak ezilecek o zaman tam olur kullan sen iyidir o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eldiven de sıkıyorsa o açma yapmaz muhtemelen küçüktür

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Yastıkları zamanla yumuşayacak ezilecek o zaman tam olur kullan sen iyidir o

Eldiven de sıkıyorsa o açma yapmaz muhtemelen küçüktür
Eli sonuna kadar sıkınca hafif sıkma yapıyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde bi kaska bu kadar para vermek baya can yakıyor motorcu değilim ama araba almadan önce sürüş nedir frenlemesi falan nedir trafikte nelere dikkat edilmedi diye scooter sürüyom sırf onun için alıyom motosikletden daha tehlikeli bide kafayı vurursan ls2 rapid 2 vuruyorum çarpma anında kırılabilirmiş gibi bir kalite hissiyatı var malzeme öyle gibi

C70n daha uygun ama bu kaskların siyahı bide beyazı var siyah yazın daraltır diyorlar beyaz sararır diyorlar siyah bide parlak gibi çizilme sorunu falan olur mu
Çizilme olmaz fiyatına göre çok kaliteli bir kask. İkisini deneyimleyim zaten alırsan dokununca bile anlayacaksın malzeme kalitesindeki farkı. Ne kullandığının bir önemi yok ekipman her şeyden önde gelmeli.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Çizilme olmaz fiyatına göre çok kaliteli bir kask. İkisini deneyimleyim zaten alırsan dokununca bile anlayacaksın malzeme kalitesindeki farkı. Ne kullandığının bir önemi yok ekipman her şeyden önde gelmeli.
Eldiven vexo speed up aldım kask eldiven dizlik yeter herhalde

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Çok rahatsız etmiyorsa kullan bence 7 24 taktığın bir şey değil zaten

Aslında ceket de iyi olur ama bütçe varsa
Ceket zor ya ne kadardır ki başlangıç seviyesi falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
Kask kalıpları markadan markaya değişiyor. Herhangi bir bayiden deneyip sonra netten alırsan daha iyi olur. Bütçeye biraz daha ekleyip hjc c70 c70n tercih ederdim.
Hjc i71 almayı düşünüyorum, motora yeni başlayacağım önden ekipman alacağım kask olarakta onu seçtim o fiyat bandında en mantıklısı o geldi. Bilgin var gibi duruyor ne diyorsun

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hjc i71 almayı düşünüyorum, motora yeni başlayacağım önden ekipman alacağım kask olarakta onu seçtim o fiyat bandında en mantıklısı o geldi. Bilgin var gibi duruyor ne diyorsun
Bu fiyat bandında güzel tercih olur. Yakınlarında bayi varsa herhangi bir hjc kaskını deneyip öyle al derim. HJCnin kalıpları biraz dar diğer markalara göre.

Eldiven vexo speed up aldım kask eldiven dizlik yeter herhalde
Bütçen olduğunda mont da eklersen güzel olur.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Bu fiyat bandında güzel tercih olur. Yakınlarında bayi varsa herhangi bir hjc kaskını deneyip öyle al derim. HJCnin kalıpları biraz dar diğer markalara göre.

Bütçen olduğunda mont da eklersen güzel olur.
Aga bu hjc c70n'nin intercom desteği yokmuş 5k'ya desteği olan aynı kalite bir kask var mı? 5150'ye scorpion exo 931 var hjc c70n ise 5500 tl arada baya oynuyo değer mi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,837
İsim
Eren Yeager
Değmez kardeşim
Yedek parçası olmayan kask almayın HJC alma yani

Aga bu hjc c70n'nin intercom desteği yokmuş 5k'ya desteği olan aynı kalite bir kask var mı? 5150'ye scorpion exo 931 var hjc c70n ise 5500 tl arada baya oynuyo değer mi
Bir de intercom desteği mi yok :D
Kanka komedi ya şu kaskları önermeleri cidden
O fiyatlara kadar çıkıyorsan madem bütçeyi zorla fıstık gibi dünyada ki en Fiyat Performans kaskı Stream 2'i al geç

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Değmez kardeşim
Ne alayım peki bu scorpion exo-931 var ama fiyat farkı falanda fazla ben zaten pek kaza yapmam scooter buda kaza yapıncada kask elde kalmasın yeter

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
5
Değmez kardeşim

Bir de intercom desteği mi yok :D
Kanka komedi ya şu kaskları önermeleri cidden
O fiyatlara kadar çıkıyorsan madem bütçeyi zorla fıstık gibi dünyada ki en Fiyat Performans kaskı Stream 2'i al geç
K'ya neler gelir 4k'ya geldi ls2

Top Bottom