Neler Yeni

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed Musab TAYÇU
Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Lüks Polis Arabaları.jpg
Polis Arabası Mercedes.jpg

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hepsi satılıp masrafsız egea / cross/ duster 1.5 olanı özellikle motor masrafı asla yapmadan 400/500k km yapar ve 100kmde 225/250tl yakar ama bunların masrafını biz ödicez

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga
Kanka sen sıkıntılı mısın? Bu lüks araçların masraflarını ben sen biz onlar ödüyor, böyle bir şey olur mu yahu
Böyle bir durumda ihale yoluyla bir an önce kurtulunur bu araçlardan, Devlet gidip lüks araçlara binmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed Musab TAYÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi satılıp masrafsız egea / cross/ duster 1.5 olanı özellikle motor masrafı asla yapmadan 400/500k km yapar ve 100kmde 225/250tl yakar ama bunların masrafını biz ödicez
Söylediklerin kesinlikle doğru. Benim dediğim şey evet bunların yakıtı fazla ama bir kezde olsa bence iyi yapılmış. Hani ilk defa olduya böyle bir şey olduya sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sen sıkıntılı mısın? Bu lüks araçların masraflarını ben sen biz onlar ödüyor, böyle bir şey olur mu yahu
Böyle bir durumda ihale yoluyla bir an önce kurtulunur bu araçlardan, Devlet gidip lüks araçlara binmez.
Hayır sıkıntılı değilim. Gayet iyi bir şey olmuş. İnsanlar sonra neden Dubaide var bizde yok diyor. Devlet Ne yapsa insanlar illa bir saçmalık söylüyor. polisimize en iyisi yakışır

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Söylediklerin kesinlikle doğru. Benim dediğim şey evet bunların yakıtı fazla ama bir kezde olsa bence iyi yapılmış. Hani ilk defa olduya böyle bir şey olduya sonuçta
satılsa çok daha iyi olurdu şimdi lüx fln diyosunda polis arabayı çarpsa orj parça ile değişmesi gerekecek oda baya bi gg

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
. Gayet iyi bir şey olmuş. İnsanlar sonra neden Dubaide var bizde yok diyor. Devlet Ne yapsa insanlar illa bir saçmalık söylüyor. polisimize en iyisi yakışır
Ben istemiyorum vergimin böyle şeylere gitmesini, Devletin görevi olmayan işlere karışmasını, sen dubai misin dubai kadar zengin misin duvarı kırınca petrol mu fışkırıyor, ulan enflasyon olmuş kaç bilmem kaç tane yüzde kaç vergi var

KlausM

80+ Silver
Bence satılmaması daha iyi bu uygulamada anlatılmak istenen çok farklı, vergi kaçakcılarının sonlarını gösteriyor öyle çalınmaz böyle çalınır gibisinden

Gereksiz. Açık arttırma ile satılıp daha mantıklı orta düzey güzel arabalar var onlardan alınmalıydı. Halk asgari ücrete talim ederken bu yapılan gösterişten başka bir şey değil.

KlausM

80+ Silver
Devlet vergi kaçakçısıyla niye yarışa giriyor :D
kanki yarışa girmiyor bana yanlış yapanın sonu böyle olur diyor mallarınıza el koyarım devletin olur caddelerde sokaklarda görürsünüz üzülürsünüz diyor :D
en büyük mafya devlettir devletle kimse sidik yarıştırmaz istediğini bir kalemde siler sadece burada olacaklardan örnekler görüyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,145
Üyeler
165,472
Son üye
akayen
Top Bottom